Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai inteligente zodii: top 5 cu IQ mare

de Viorica Ghinea la 2020-07-20
Cele mai inteligente zodii: top 5 cu IQ mare
Fiecare semn astrologic are calitatile lui, in functie de planeta care il guverneaza, dar exista cinci zodii care se remarca printr-o minte sclipitoare. Nativii au o gandire analitica, impresioneaza prin nivelul de cultura generala si nu pot fi pacaliti de catre cei din jur cu una, cu doua. Afla daca te numeri si tu printre cele mai inteligente zodii!


Top cinci zodii inteligente


5. Taur

Reprezentantii acestei zodii impresioneaza prin inteligenta inca din primele minute de cand incepi o discutie cu ei. Nivelul lor de cultura generala este unul vast, astfel ca putine persoane ii pot intrece la acest capitol. Lucrurile greu de invatat si aplicat nu ii sperie deloc. Dimpotriva, acestia privesc astfel de momente din viata lor ca pe niste provocari. Inteligenta lor este una nativa, din nastere, dar au grija sa si-o dezvolte si de-a lungul vietii. Reusesc cu brio sa se faca remarcati la scoala si la locul de munca prin cunostintele pe care le poseda. Ajung in scurt timp sa invete un volum mare de informatii. Cei care sunt considerati incepatori ii pot depasi rapid pe cei cu mai multa experienta, pentru ca IQ-ul lor este cu mult peste medie.

4. Leu

Alti reprezentanti de seama ai horoscopului, care merita un loc in topul zodiilor inteligente, dotati din punct de vedere intelectual, sunt si cei din zodia Leu. Faptul ca umbla cu nasul pe sus ii scoate deseori din sarite pe cei din jur, dar nimeni nu poate sa spuna despre ei ca nu au deloc motive sa fie asa. Nativii din Leu ies in evidenta inca din copilarie, cand spun fraze care ii lasa pe ceilalti cu gura cascata. Mai tarziu, la locul de munca, reusesc sa ocupe fara probleme pozitii de lider. Si nu doar atitudinea aroganta le asigura acest statut, ci si mintea care le merge brici. Gandesc repede si aplica rapid, nu obisnuiesc sa stea pe ganduri, astfel ca de multe ori le  iau oportunitatile altora chiar de sub nas.

3. Scorpion

Cel mai misterios semn al horoscopului, Scorpionul, ii uimeste pe cei din jurul lui atat prin cuvinte, cat si prin actiuni. Acesta da dovada de inteligenta, de originalitate, de creativitate asa cum nu reuseste nimeni din jurul lui. Deseori ceilalti apeleaza la nativi ca sa le impartaseasca idei pentru diferite proiecte, considerandu-i un fel de guru. Mintii lor ascutite nu ii scapa nimic, asa ca n-ar trebui sa ai vreodata impresia ca ii poti trage pe sfoara. Se vor prinde imediat ca ai ganduri nepotrivite si vor avea grija sa intoarca totul impotriva ta. Nu degeaba se spune despre ei ca au o inteligenta diabolica. Si nimic nu ii poate opri atunci cand li se pune ceva in minte, iar faptul ca au pachetul complet ii ajuta sa isi atinga obiectivele in timp record.

2. Varsator

Varsatorul se numara printre cele mai ciudate zodii, dar cu siguranta si printre cele mai inteligente. Capacitatea acestui semn de a intelege anumite lucruri este una remarcabila. Desi pare ca traieste intr-o lume a lui, una complet diferita de cea din jur, el este singurul care stie de fapt cum ar trebui traita viata. Acolo unde altii nu vad nicio cale de rezolvare, Varsatorii reusesc sa vina cu solutii incredibile, nonconformiste. Se poate spune ca sunt niste genii neintelese de societate, avand in vedere ca nu reusesc cu usurinta sa se adapteze intr-un grup. Nativii nu isi doresc sa stabileasca legaturi cu cei care nu se apropie de nivelul lor intelectual, astfel ca prefera sa stea singuri decat intr-o companie nepotrivita.

1. Capricorn

Semnul Capricorn merita din plin sa se afle pe primul loc in clasamentul celor mai inteligente zodii din horoscop. Setea acestuia de cunoastere este una mare si de nepotolit, de aceea nu se opreste niciodata din invatat. Nativii sunt perspicace, priceputi la cuvinte, extrem de curiosi si reusesc sa inteleaga cu usurinta notiunile abstracte. Nu exista domeniu la care ei sa nu se priceapa, asa ca cei din jur apeleaza la ei mai des ca la motoarele de cautare. Ei par sa cunoasca toate informatiile necesare. Arata-le acum ceva nou si maine vor deveni experti in domeniu. Spune-le ca nu pot sa faca ceva si se vor da si peste cap sa demonstreze contrariul. Nimic nu le poate sta in cale, iar IQ-ul ridicat ii ajuta sa dobandeasca ce isi doresc fara prea mult efort.

Ce parere ai despre acest clasament? Chiar crezi ca sunt acestea cele mai inteligente zodii?

Ce alimente sunt bune pentru dezvoltarea inteligentei!>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.34 din 5 - 106 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inteligenta

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0