Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai noi 5 trenduri de incaltaminte de dama in voga pentru toamna-iarna 2017-2018

de Sunt Fericita la 2017-11-27
Cele mai noi 5 trenduri de incaltaminte de dama in voga pentru toamna-iarna 2017-2018
Daca te pregatesti de shopping pentru pantofi sau cizme pe sfarsit de an, nu rata ultimele tendinte ale sezonului rece. Podiumurile de moda din toata lumea au propus cateva lookuri extrem de interesante, in care eleganta, confortul si extravaganta se imbina perfect.


Fie ca adopti un stil clasic sau adori sa iesi in evidenta, iarna asta exista o multime de modele de incaltaminte din care poti alege pentru o tinuta la moda!

Impreuna cu Ama Fashion iti prezentam cele mai noi 5 trenduri in voga in materie de incaltaminte - descopera care se potriveste stilului tau!

1. Cizmele de piele foarte inalte, care depasesc genunchii

Feminine si foarte populare in toate prezentarile de moda toamna-iarna, cizmele inalte devin.. si mai inalte! Modelele la moda depasesc genunchiul si contureaza un look indraznet, care in acelasi timp protejeaza si de frig. Acest model de cizme trebuie sa fie nelipsit din garderoba de sfarsit de an a oricarei femei pasionata de moda.

Atuul lor principal este ca dau impresia unor picioare lungi, si alungesc silueta. In plus, se potrivesc de minune la fustele si rochitele mai groase, de toamna.

Sfatul stilistului AMA: Chiar daca esti scunda, poti purta cu incredere cizme peste genunchi, atata timp cat optezi pentru nuante neutre, cu un toc inalt care sa mai adauge cativa centimetri.
Cizme lungi din piele intoarsa naturala

2. Straluciri fashion: Alege glitterul si pielea lacuita

Pe podiumuri au fost admirate si cizmele si pantofii din diverse materiale stralucitoare, mai ales cele cu accente de glitter sau piele lacuita, in nuante argintii si aurii.

Daca vrei un look extravagant, poti purta o pereche de astfel de incaltaminte, in tema sezonului rece, plin de straluciri.

Iar pentru o seara de gala, pantofii cu detalii stralucitoare iti vor completa cu succes tinuta.
Adopta acest trend accesorizand o tinuta de seara, sau una minimalista, de zi.
Ghetute negre din piele naturala lacuita
Pantofi din piele naturala cu glitter aplicat

3. Catifeaua - materialul vedeta al toamnei

In acest sezon rece incaltamintea din catifea, sau modelele cu accente de catifea sunt la mare cautare! Pantofii din catifea vor oferi mereu eleganta si delicatete, datorita materialului pretios din care sunt realizati. Ei pot fi piesa de rezistenta la orice tinuta cu stil.
Pantofi eleganti din catifea

Pantofii sau cizmele cu accente din catifea pot fi purtati cu succes si la o tinuta office, mai ales daca stilul tau este unul elegant.

4. Varfurile ascutite - in continuare must have-ul sezonului!

Desi am mai vazut varfurile ascutite pe podiumuri si in anii trecuti, ele revin in tendinte si in acest sezon. Asta pentru ca sunt chic si iti pun in evidenta senzualitatea, mai ales daca le porti la tinute elegante.
Botine din piele naturala cu varf ascutit

De la pantofi pana la botine, gasesti o varietate de modele cu varful ascutit, care se asorteaza foarte bine la fustele creion, alaturi de un palton lung.
Pantofi cu varf ascutit din piele naturala

5. Stilul Combat: Alege Sireturile si Cataramele

Un alt trend in materie de incaltaminte de iarna sunt cizmele, ghetele sau botinele cu sireturi si catarame care descriu un look inspirat de army-combat.

Tot sezonul toamna iarna propune combinatii la care nu te-ai fi asteptat, intre rochii de seara si bocanci army, care ofera un look inedit, in ultimele tendinte.
Botine inalte din piele naturala cu siret
 
Ghete maro cu siret din piele naturala

Incaltamintea in culori puternice, cum este rosul si albastru, dar si combinatiile multicolore cuceresc catwalk-urile acestui sezon. Clasicele culori alb si negru nu sunt nici ele lasate deoparte si sunt foarte apreciate in randul fashionistelor, pentru simplitate si eleganta.

Bucura-te de tendintele sfarsitului de 2017 si fa shopping cu stil - iar daca vrei mai mult, descopera si mai multe tendinte de incaltaminte pe blogul AMA.
Pantofi grena din catifea

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0