Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai periculoase 3 toxine pentru creier

de Sunt Fericita la 2014-06-11
Cele mai periculoase 3 toxine pentru creier
O minte sanatoasa este un lucru pe care nu vrem sa-l pierdem, dar, din cauza chimicalelor facute de om, amenintarea cu distrugerea unei functii normale a creierului este intotdeauna prezenta. Iata care sunt, potential, cei mai mari agresori ai mintii (vestea buna este ca ii poti evita foarte usor).


Metalele grele
Metalele grele sunt niste toxine sinistre care nu se indeparteaza cu usurinta, dar se gasesc adesea in corpul nostru si, deci, in creier, din cauza vaccinurilor, a procedurilor stomatologice, a chimicalelor flosite in agricultura, a poluarii industriale, a carnii de peste, pui etc.
Cei mai sensibili in fata deteriorarii creierului in fata mercurului sunt nou-nascutii care nu si-au dezvoltat inca bariera la nivelul sistemului circulator inspre creier si care sunt supusi unui program intensiv de vaccinare (prin intermediul caruia mercurul intra direct in fluxul sangvin). La bebelusii care au genetic o problema, cum ar fi lipsa enzimelor responsabile cu detoxifierea metalelor grele, expunerea prenatala si postnatala la mercur duce la deteriorare neurologica si la aparitia simptomelor de autism.
Medicul Robert Nash, citat de naturalnews.com, este de parere ca efectele toxice ale mercurului poate cauza un spectru larg de boli ale creierului, inclusiv autism, Alzheimer, scleroza laterala amiotrofica. 
Indulcitorii artificali
Dorinta pentru indulcitorii cu zero calorii produsa de aparitia indulcitorilor artificali si efectele negative asupra creierului au fost bine documentate de nenumarate studii. Acestia se gasesc in bauturi racoritoare, iaurt, guma de mestecat, sosuri, indulcitorii de pe mesele cafenelelor, apa cu arome, cereale si produse fara zahar.
Aspartamul este o combinatie de chimicale, adica acid aspartic (un amino acid cu efecte excitante la nivelul celulelor creierului), metanol si fenilalanina, oamenii de stiinta plasandu-l pe primele locuri in randul substantelor toxice. Cand aspartamul se descompune, produce un compus care poate declansa tumori la creier.
Consumul de aspartam a fosta sociat cu peste 90 de simptome diferite, inclusiv atacuri de panica, vorbire dezarticulata, depresie si migrene.
Monoglutamatul de sodiu
Acesta este o forma concentrata de sare adaugata alimentelor pentru a le da gust. A fost prima data folosit in ratiile militarilor pentru a avea un gust placut, fiind apoi adoptat de intreaga industrie alimentara. Evita mancarurile procesate sau uita-te bine pe eticheta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.8 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metale grele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aspartam

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre monoglutamat

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0