Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cele mai sanatoase modalitati de gatit

Cele mai sanatoase modalitati de gatit
de la 2016-03-30
Cele mai sanatoase modalitati de gatit

Alimentatia sanatoasa a devenit principala preocupare a omului modern. Nutritionistii avertizeaza ca este important sa acordam atentie si modului in care gatim si nu doar alimentelor pe care le consumam.


Tipurile de vase pe care le folosim pentru fierberea sau coacerea alimentelor sunt esentiale, deoarece substantele din care sunt fabricate  pot fi transmise in mancarea pe care o preparam.

Nutritionistul Lygia Alexandrescu recomanda atentie la urmatoarele modalitati de gatit:

Gatitul la gratar - prin gatirea carnii grase, impanate la temperaturi mari, in flacara directa si in prezenta fumului, rezulta substante cancerigene, de aceea este necesara prelucrarea carnii degresate in prealabil, la temperaturi mai scazute.

Gatitul in abur - este o metoda sigura de gatit care nu necesita neaparat un generator de aburi sub presiune, ci se pot crea acesti aburi prin fierberea unei cantitati mici de apa intru-un vas sigur acoperit cu capac.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Bacalaureat 2018 Teste rezolvate la limba si literatura romana profil real


Teste in conformitate cu  programa BAC la limba si literatura romana 2018 Copilul dvs se afla in fata unui pas important din viata lui examenul de bacalaureat altadata numit si examenul de maturitate   Sunteti ingrijorat E normal Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna accesul la o anumita facultate ba chiar si...

Oferta Speciala
valabila 48h


Gatitul prin fierbere - fierberea trebuie sa fie controlata in cazul legumelor, pentru a evita distrugerea vitaminelor solubile in apa, adica a vitaminelor B si C. In cazul fierberii este necesara o prelucrare termica a acesteia cat mai completa, pentru a distruge agentii patogeni




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gatit

Spune-ne opinia ta despre "Cele mai sanatoase modalitati de gatit"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 4 =

Cele mai citite articole

Victor Hugo a fost un dramaturg si romancier francez. Printre cele mai cunoscute opere ale sale se ...
Un ceai cu rol antiinflamator reprezinta o modalitate excelenta de a preveni bolile cronice si a ...
Sucul de afine reprezinta o alegere sanatoasa si o modalitate excelenta da a obtine aportul de ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Din punctul meu de vedere e modelul ideal de femeie pe care nu o vrei pt o relatie .... E vorba ...
Cat de frumos! Stilul shabby chic imi place foarte mult si chiar mi-ai dat cateva idei pentru ca si ...
Intotdeauna am considerat ca stilul marocan are un farmec aparte, iar in ultimul timp am vazut ca ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0