Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai simple si eficiente metode de slabit

Cele mai simple si eficiente metode de slabit
Pierderea in greutate este o adevarata provocare, motiv pentru care aproape toti cei care isi propun sa slabeasca se intreaba care este cel mai bun exercitiu pentru pierderea in greutate. Desigur, exista multe tipuri de exercitii pentru slabit, insa unele sunt mai eficiente in arderea grasimilor si ne ajuta sa pierdem mai mult in greutate. Alege cel putin 1-3 tipuri de exercitii de aici, care ti se potrivesc si continua sa slabesti pentru a fi mai sanatoasa.


Mersul grabit
Da, mersul pe jos, mai ales in pas grabit, este unul din cele mai eficiente exercitii care ajuta la arderea grasimilor. Mersul pe jos timp de aproximativ 1 ora ne ajuta sa ardem aproximativ 360 de calorii. E ceva! Este de asemenea unul dintre cele mai simple exercitii pe care le pot efectua, oricand si oriunde, fara sa fie nevoie sa-i aloci prea mult timp liber. Daca stai aproape de locul de munca, poti merge pe jos, mai ales dimineata. Daca stai departe, poti cobora cu 2-3 statii de tramvai sau autobuz mai devreme si sa parcurgi restul drumului pana acasa pe jos. Mersul pe jos e o ocazie buna de a trezi toti nervii din corpul si de a-i pune la treaba. Te vei simti mai lina de energie pentru restul zilei.
Mersul pe jos este un antrenament cardio execelent si cel mai bun exercitiu pentru pierderea in greutate. De asemenea, ajtuta si la tonifierea abdomenului, la solduri si picioare. Pe langa mersul pe jos, poti urca si cobora scari - aceasta este o modalitate simpla de a elimina si mai multe calorii. Pentru inceput, mergi pe jos cate 10-20 de minute, alterneaza ritmul cu urcatul unor scari, daca e posibil, si apoi continua sa mergi inca 15-20 de minute.
Mersul pe bicicleta
Mersul de bicicleta este un mod distractiv si relaxant de a slabi. Te poti bucura de peisaj si discuta cu partenerul de biciclit, in timp ce muschii tai lucreaza si ard calorii. S-a estimat ca mersul pe bicicleta ne ajuta sa scapam de 500 pana la 1000 de calorii pe ora. Daca esti in vacanta, ia bicicleta cu tine sau inchiriaza una, si profita de dealuri sau drumurile ascendente. La fel ca si in cazul urcatului pe scari, mersul pe bicicleta pe deal te va ajuta sa arzi calorii mai multe decat daca ai merge pe un drum plan. Alta varianta ar fi sa-ti cumperi o bicicleta pentru fitness, pe care vei putea exersa atunci cand te uiti la televizor, cand asculti muzica sau cand iei o pauza de la computer.
Step aerobic
Step aerobicul este una dintre cele mai populare metode de fitness. De asemenea, este una dintre cele mai eficiente tipuri de aerobic din punct de vedere al slabitului. Prin step aerobic poti arde pana la 800 de calorii pe ora. Pentru rezultate notabile in numai doua saptamani, e recomandat sa faci aerobic cel putin 1 ora in fiecare zi, sedinta pe care o poti imparti in doua sesiuni de cate 30 de minute fiecare.
Dansul
Dansul este cel mai distractiv mod de a pierde cateva kilograme. O ora de dans active te ajuta sa pierzi 600 - 800 de calorii. Poti face asta acasa sau la un curs de dans, ba chiar unele sali de sport ofera, de asemenea, antrenament prin dans. Dansul este, de asemenea, o modalitate foarte buna de a socializa si de a-ti face noi prieteni.
Inotul
Inotul este miraculos.  E unul dintre cele mai bune exercitii pentru slabit, mai ales pentru ca iti tonifica si sculpteaza fiecare parte a corpului, fara ca macar sa observi. O ora de inot te poate scapa de aproximativ 800 de calorii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pierdere in greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre arderea caloriilor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre exercitii fizice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mersul pe jos

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0