Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cheesecake cu banane - reteta fara coacere

de Alina Ilie la 2017-08-07
Cheesecake cu banane - reteta fara coacere
Cheesecake-ul cu banane este o prajitura racoroasa, potrivita pentru zilele de vara. Este aromata si...pur si simplu, delicioasa!


Aceasta reteta de cheesecake se prepara usor si are un gust minunat datorita combinatiei de crema de branza si banane. Este o prajitura fara coacere, cremoasa, aromata, cu blat de biscuti.
Pentru blat, in locul biscuitilor populari puteti folosi biscuiti digestivi sau piscoturi. Este indicat sa folosim la prepararea cheesecake-ului branza grasa, foarte bine scursa de zer.

Ingrediente Cheesecake cu banane:

- 500 g branza dulce;
- 350 g biscuti populari;
- 200 g unt;
- 120 g zahar;
- 4 banane coapte;
- 200 ml frisca lichida;
- 2 plicuri de zahar vanilat.

Cheesecake cu banane - mod de preparare

Sfaramam biscutii in robotul de bucatarie (atentie, nu trebuie macinati foarte fin). Ii mai putem pisa cu un sucitor.
Topim untul la bain marie si apoi il turnam peste biscuiti. Amestecam bine pana cand untul este absorbit.
Tapetam cu hartie de copt o forma de tort cu inel detasabil (diamentrul de 24 cm) si asezam biscuitii, nivelandu-i cu dosul unei linguri sau cu o spatula. Se tine in frigider circa 20 de minute si intre timp pregatim crema.
Intr-un bol batem bine frisca lichida, apoi adaugam branza dulce, zaharul si zaharul vanilat si continuam sa amestecam pana rezulta o crema fina. Omogenizam si punem compozitia la rece. Dupa 20 de minute, scoatem compozitia din frigider.
Mixam bananele cateva secunde pana obtinem un piure, apoi il punem in crema de branza.
La final, peste blatul de biscuiti adaugam crema pregatita anterior.
Prajitura se tine la rece cel putin 5 ore.
Presaram ciocolata rasa pe deasupra si servim cu mare pofta :)

Combinatia intre unt de arahide si ciocolata este dementiala. Ati incercat-o vreodata? Va spun ca o sa fiti cuceriti. Mai ales daca la mijloc se afla o reteta simpla, fara coacere


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.34 din 5 - 22 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre branza dulce

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0