Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Cheesecake cu banane - reteta fara coacere

Cheesecake cu banane - reteta fara coacere
Cheesecake cu banane - reteta fara coacere

Cheesecake-ul cu banane este o prajitura racoroasa, potrivita pentru zilele de vara. Este aromata si...pur si simplu, delicioasa!


Aceasta reteta de cheesecake se prepara usor si are un gust minunat datorita combinatiei de crema de branza si banane. Este o prajitura fara coacere, cremoasa, aromata, cu blat de biscuti.
Pentru blat, in locul biscuitilor populari puteti folosi biscuiti digestivi sau piscoturi. Este indicat sa folosim la prepararea cheesecake-ului branza grasa, foarte bine scursa de zer.

Ingrediente Cheesecake cu banane:

- 500 g branza dulce;
- 350 g biscuti populari;
- 200 g unt;
- 120 g zahar;
- 4 banane coapte;
- 200 ml frisca lichida;
- 2 plicuri de zahar vanilat.

Cheesecake cu banane - mod de preparare

Sfaramam biscutii in robotul de bucatarie (atentie, nu trebuie macinati foarte fin). Ii mai putem pisa cu un sucitor.
Topim untul la bain marie si apoi il turnam peste biscuiti. Amestecam bine pana cand untul este absorbit.
Tapetam cu hartie de copt o forma de tort cu inel detasabil (diamentrul de 24 cm) si asezam biscuitii, nivelandu-i cu dosul unei linguri sau cu o spatula. Se tine in frigider circa 20 de minute si intre timp pregatim crema.
Intr-un bol batem bine frisca lichida, apoi adaugam branza dulce, zaharul si zaharul vanilat si continuam sa amestecam pana rezulta o crema fina. Omogenizam si punem compozitia la rece. Dupa 20 de minute, scoatem compozitia din frigider.
Mixam bananele cateva secunde pana obtinem un piure, apoi il punem in crema de branza.
La final, peste blatul de biscuiti adaugam crema pregatita anterior.
Prajitura se tine la rece cel putin 5 ore.
Presaram ciocolata rasa pe deasupra si servim cu mare pofta :)

Combinatia intre unt de arahide si ciocolata este dementiala. Ati incercat-o vreodata? Va spun ca o sa fiti cuceriti. Mai ales daca la mijloc se afla o reteta simpla, fara coacere





Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.47 din 5 - 17 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre branza dulce

Spune-ne opinia ta despre "Cheesecake cu banane - reteta fara coacere"



7 - 1 =

Cele mai citite articole

Aranjarea parului in sezonul estival se dovedeste de multe ori o adevarata provocare din cauza ...
Pietrele la rinichi sunt o problema de sanatate foarte frecventa. Acestea sunt formatiuni solide ...
Orice reprezentanta a sexului frumos s-a intrebat cel putin o data in viata ei ce se intampla cand ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Ceaiul de ghimbir cu lamaie este foarte bun pentru slabit.
Dupa ce ai vomat cred ca e bine sa mananci crackers paine prăjită si sa bei apa ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton