Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Daca vrei sa slabesti rapid intr-o saptamana, poti folosi dieta cu patrunjel cu ajutorul careia ...
Informatiile despre nutritie ascund adesea minciuni, mituri si idei preconcepute. Ceea ce credem ca ...
Cancerul NU este contagios. Nu exista nicio dovada care sa dovedeasca ca un contact apropiat sau ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Uleiurile descrise mai sus nu sunt uleiuri esentiale, ci uleiuri vegetale, intr-adevar benefice ...
Suna interesant articolul si bine de incercat.Eu am probleme cu rinita non-alergica adica uscaciune ...

Horoscop zilnic







Retete culinare : Mancaruri

Chiftele in sos alb

Chiftele in sos alb

de Claudia Dorneanu la 13-Dec-2010
Tags:
retete culinare, mancaruri, chiftele, sos alb, smantana










Ingrediente:

  • 7-8 chiftele gata facute;

  • 2 linguri smantana;

  • 1 lingura faina;

  • 1 cana de apa;

  • 1 lingura de ulei de masline;

  • sare.




Mod de preparare:


Se pune apa la fiert, impreuna cu uleiul. Cand clocoteste, se pun chiftelele si se lasa la fiert circa 5 minute. Se adauga smantana si faina si se amesteca bine sa nu lase cocoloase. Se lasa la foc mic circa 10 minute sau pana se ingroasa sosul si se potriveste de sare.



Se servesc simplu sau cu mamaliga.



Pofta buna!

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Chiftele in sos alb" au fost interesati si de...

3 retete sanatoase cu ghimbir
Ghimbirul este folosit din vremuri stravechi pentru numeroasele sale beneficii care includ remedierea tulburarilor digestive, diminuarea durerii, uciderea germenilor si este cunoscut ca unul dintre cei mai buni detoxifianti de pe planeta. Acest condiment fabulos trebuie considerat ca fiind obligatoriu in dieta zilnica a majoritatii categoriilor de varsta. [detalii]
Reteta rapida pentru o cina linistita
Nu ai prea mult timp la dispozitie? Ai prefera ca, in loc sa gatesti, sa citesti o carte sau sa te uiti la filmul "Hotul de carti"? Si noi am avut aceeasi problema, asa ca ne-am gandit sa incropim cate ceva foarte simplu, pentru a ne bucura si papilele gustative si pofta de leneveala. [detalii]
Gatitul la abur este cel mai sanatos
Cand imi prepar mesele, stiu cu siguranta ca legumele se vor strecura in meniu. Si, desi imi plac legumele la gratar, gatitul la abur este una dintre metodele mele favorite. Punand o leguma la abur, ii pastram culoarea, textura si gustul, dar si valorile nutritive. Este una dintre cele mai simple metode si nu dureaza foarte multe minute. [detalii]


Spune-ne opinia ta despre "Chiftele in sos alb"




9 + 10 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Chiftele in sos alb"

mociran mirela @ 13-Mai-2011
"reteta chiftele in sos alb si un deliciu culinar foarte apetisante"