Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Chiftelute de dovlecei cu branza

Chiftelute de dovlecei cu branza
Chiftelute de dovlecei cu branza

Dovleceii sunt o sursa excelenta de vitamine si minerale si se digera foarte usor. Imbunatatesc metabolismul, scad tensiunea arteriala si reduc riscul de infarct.


Dovlecelul este una dintre cele mai nutritive legume ale acestui sezon. Are un gust delicios si poate fi inlcus in multe preparate culinare. In randurile de mai jos, iata o reteta de chiftelute de dovlecei cu branza:

Ingrediente:

- 600 g dovlecei;
- 150 g telemea de vaca;
- 2 oua;
- 3 catei de usturoi;
- 4 linguri de faina;
- piper;
- marar proaspat.

Dovleceii se curata de coaja, se taie pe jumatate apoi se dau pe razatoare. Ii lasam la scurs intr-o sita pentru 15 minute. Daca ne grabim ii stoarcem cu mana si ii punem intr-un bol.

Condimentam cu piper, adaugam branza rasa, ouale, usturoiul pisat, mararul verde tocat marunt si 4 linguri de faina pentru a lega compozitia.

Pentru ca branza este sarata, nu mai adaugam sare. Telemeaua de vaca se poate inlocui cu branza de oaie, cas, cascaval, branza feta.

Formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Supraveghem tigaia pentru ca se rumenesc foarte repede.

Se scot pe un prosop de hartie pentru a absoarbe uleiul.

Chiftelutele se servesc calde sau reci.

Foto: theveglife.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.12 din 5 - 33 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dovlecei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre usturoi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre branza

Spune-ne opinia ta despre "Chiftelute de dovlecei cu branza"



5 + 10 =

Cele mai citite articole

Stresul este denumit si boala secolului, afectiunea care ne marcheaza pe cei mai multi dintre noi, ...
Increderea in sine si in fortele proprii este cea mai importanta abilitate pe care trebuie sa ...
Somnul are un rol hotarator in starea de sanatate a organismului, iar de multe ori, din cauza ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0