Ingrediente:
- 600 g dovlecei;
- 150 g telemea de vaca;
- 2 oua;
- 3 catei de usturoi;
- 4 linguri de faina;
- piper;
- marar proaspat.
Dovleceii se curata de coaja, se taie pe jumatate apoi se dau pe razatoare. Ii lasam la scurs intr-o sita pentru 15 minute. Daca ne grabim ii stoarcem cu mana si ii punem intr-un bol.
Condimentam cu piper, adaugam branza rasa, ouale, usturoiul pisat, mararul verde tocat marunt si 4 linguri de faina pentru a lega compozitia.
Pentru ca branza este sarata, nu mai adaugam sare. Telemeaua de vaca se poate inlocui cu branza de oaie, cas, cascaval, branza feta.
Formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Supraveghem tigaia pentru ca se rumenesc foarte repede.
Se scot pe un prosop de hartie pentru a absoarbe uleiul.
Chiftelutele se servesc calde sau reci.
Foto: theveglife.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.17
din 5
- 42 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!