Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine inseala mai des? Femeia sau barbatul?

de Sunt Fericita la 2014-06-30
Cine inseala mai des? Femeia sau barbatul?
Infidelitatea este cauza principala a divorturilor, asta stim cu totii, insa intrebarea ramane: cine inseala mai des? femeia sau barbatul?


Sunteti tentate sa bagati mana in foc pentru inocenta sexului frumos, in detrimentul sexului masculin, nu-i asa? Nu va grabiti, pentru ca s-ar putea sa va inselati!

Noi, femeile, suntem obisnuite sa ne destainuim atat in fata celei mai bune prietene, cat si a unui trecator care ne gaseste plangand pe o banca in parc, in legatura cu aventurile printului din viata noastra. Ne sta in caracter si de cele mai multe ori nu ne putem abtine. Nici macar atunci cand stim ca persoana care ne asculta nu este interesata de povestile noastre de amor, poate chiar se gandeste la altceva si da din cap, in semn sa continuam. Si de cele mai multe ori chiar o facem.

Cu atat de mult nu ne mai oprim din "varsat amarul" atunci cand il impartasim celei mai bune prietene. Mai ales ca in acel moment suntem si consolate. "Nemernicul ala. Ti-am spus eu ca nu e bun de nimic. Cum a putut sa iti faca asta?"
Si exemplele ar putea continua la nesfarsit, iar tu te vei regasi in cel putin jumatate dintre ele.

Sa aducem in discutie si partea...acuzata. Barbatii care nu fac altceva decat sa intoarca privirea dupa fiecare fusta si sa calce stramb cu colega de birou, cu vecina de la parter, poate si cu vanzatoarea de la buticul din colt. Tu stii sigur asta, doar ti-a spus bunica de cand erai mica sa ai grija cu barbatii, iar prietenele tale au avut cel putin doua relatii in care "nu inteleg ce s-a intamplat".
Acum stai putin si gandeste-te: cu cate prietene ai atins astfel de subiecte si de cate ori?
Apoi, raspunde-ti tie la o intrebare: de cate ori ai auzit un barband povestind despre modul in care a fost inselat? Probabil nu de prea multe ori, desi multi dintre ei sunt divortati ori recent despartiti. Cunosti adevaratul motiv pentru care relatia lor a esuat?

Studiile arata ca infidelitatea in randul femeilor este in crestere de la un an la altul, insa asta este un capitol mai putin cunoscut in societatea noastra tocmai din acest motiv: barbatilor le este mult mai greu sa isi dezvaluie sentimentele si sa recunoasca public faptul ca au fost inselati.
Acestea fiind spus, intrebarea ramane valabila: cine inseala mai des? femeia sau barbatul?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0