Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ciuperci cu legume si masline

Ciuperci cu legume si masline
Ciuperci cu legume si masline

Data telurica neidentificata. Zapada si gerul imi dau de banuit ca suntem, inca, in miez de iarna. Capitanul Gurmand, cel care a invins in batalia cu kilogramele, revine si va propune o reteta de ciuperci simpla, dar apetisanta. Ingrediente: - 500 grame de ciuperci Champignon (seamana cu Champagne, doar ca sunt ciuperci); - o jumatate de pahar de vin alb (asta ca tot vorbeam despre Champagne...); - 3 ardei grasi, dar care au trecut cu bine de testul cardio. Daca fac un tricolor, mancarea va fi apreciata in plus si pentru aspect; - o ceapa mai mare sau 2 cepe mici; - 3 morcovi medii; - 125 - 150 de grame de masline fara samburi; - ulei, sare, piper macinat, oregano. Mod de preparare: Luati ciuperci proaspete, mancarea va fi mai gustoasa asa. Anesteziati ciupercile si legumele, ca sa nu zbiere cand le taiati si sa vina cine stie ce amari sa va salte pentru rele tratamente aplicate legumelor. Acum le puteti taia in... liniste. Ciupercile felii, ardeii cubulete (incercand totusi sa evitati stilul cubist), ceapa solzisori (care vor deveni aurii, si obtineti pestisorul de aur), morcovii si maslinele rondele. Pregatiti o cratita pentru cuptor, cratita in care puneti ulei, apoi ciupercile si legumele. Dati cratita la foc, pe aragaz. Dupa ce ciupercile si-au lasat putin suc, adaugati vinul si condimentele. Ce urmeaza? Ati ghicit: sa adaugati maslinele si sa puneti cratita la cuptor, la foc mai potolit, cu capac. Mare grija mare, sa nu va ardeti in timpul acestei operatii! Puteti consuma mancarea ca garnitura sau, cel mai bine, ca fel principal. Merge strasnic cu muraturi, chiar daca i-ati pus vin. Pofta buna, dar moderata! Articol preluat din Manager.ro


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masline

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciuperci

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vin

Spune-ne opinia ta despre "Ciuperci cu legume si masline"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 - 7 =

Cele mai citite articole

Balonarea si gazele intestinale sunt semne ale organismului care indica faptul ca ai probleme cu ...
Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
De curand, cercetatori de la Weizmann Institute of Science au inceput sa investigheze cai ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0