Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Clatite pufoase dupa o reteta perfecta

Clatite pufoase dupa o reteta perfecta
Este o reteta testata de clatite pufoase care sunt gata in doar cateva minute! Nici nu mai stiu de cate ori am pregatit aceste clatite minunate dimineata cand aveam pofta de ceva dulce si stiam ca daca nu le pregatesc atunci, le voi pregati cu siguranta dupa-amiaza.


Asa ca am ales varianta mai sigura pentru silueta si, dupa 10 minute, clatitele pufoase tronau pe farfurie in sirop de artar, dulceata de afine sau crema de branza si vanilie. Bineinteles, ramane la alegerea ta cu ce sa le mananci, eu mai fur cate una si in timp ce alta se coace in tigaia incinsa, dar preferatele mele raman cele cu o bucatica de unt deasupra. Cumva cred ca untul accentueaza toate aromele pe care aluatul le contine deja, iar atunci cand adaugi sirop, o parte din gustul clatitei se va combina cu dulceata toppingului ales.

Pentru aceste clatite, vei avea nevoie de:

135 g de faina
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
2 linguri zahar brun
130 ml lapte
1 ou batut
2 linguri ulei de masline

Amesteca mai intai praful de copt cu faina si sarea. Adauga oul batut si amesteca adaugand laptele putin cate putin. Adauga si cele doua linguri de zahar si amesteca pana cand acesta incepe sa se topeasca. Dupa ce adaugi si cele doua linguri de ulei de masline, compozitia ta este gata si poate fi turnata cu o lingura in tigaie.

Compozitia pentru clatitele pufoase este mai consistenta decat cea a clatitelor traditionale. Pentru a da clatitelor o forma rotunda, adauga imediat dupa prima lingura de compozitie, inca una in centrul celei din tigaie. Aceasta manevra trebuie efectuata imediat pentru ca viitoarea clatita sa se intinda uniform. Poti alege sa le pregatesti in unt, ulei de masline sau intr-o tigaie care nu necesita ulei. Se servesc reci sau calde, cu oricare dintre combinatiile de mai sus sau cu orice altceva iti place: unt de arahide, crema de ciocolata, budinca de vanilie etc.



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre clatite pufoase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre unt de arahide

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sirop de artar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre clatite

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0