Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coafuri indraznete pentru primavara anului 2018

de Camelia Diaconu la 2018-04-23
Coafuri indraznete pentru primavara anului 2018
Primavara este sezonul perfect pentru mici schimbari, iar daca vrei sa te faci remarcata, atunci trebuie sa incerci o coafura indrazneata, care sa iti evidentieze personalitatea. Iata care sunt coafurile in tendinte pe care trebuie sa le incerci in aceasta primavara!


O impletitura eleganta. Impletiturile nu se vor demoda niciodata si vor reprezenta intotdeauna un mod elegant de a te face remarcata. O impletitura este simbolul feminitatii, care iti evidentiaza trasaturile fetei si te face sa arati bine in orice situatie. Fie ca alegi un model rebel de impletitura, o impeltitura in forma de coada de peste ori mai multe codite impletite, intotdeauna vei fi admirata. Primavara asta poti incerca un model de impletitura stransa pe scalp, iar parul il poti imparti in suvite mici cu ajutorul unui pieptane cu coada. O astfel de coafura se potriveste daca vrei sa adopti un stil romantic, dar si daca  vrei ca look-ul tau sa para unul rebel. 
 
Incearca bretonul. O coafura cu breton este intotdeauna eleganta si misterioasa. Este in mare trend in aceasta primavara si cu siguranta, daca alegi sa iti faci o asemenea schimbare, nu vei da gres. Nu ai cum sa treci neobservata cu un breton perfect drept. Poti opta pentru un breton mai scurt, nu cat toata fruntea deoarece este o varianta mai sofisticata. 
 
Daca nu te simti pregatita pentru o schimbare asa radicala, trebuie sa stii ca poti purta si un breton fals. Acest mic artificiu poate fi micul tau secret, care sa te ajute sa arati sexi. Bretonul fals se gaseste in saloanele de specialitate si il poti purta ori de cate ori simti nevoie de o mica schimbare a infatisarii tale. Nu implica riscuri, asa ca nu ai de ce sa te gandesti ca iti vei deteriora radacina firului de par. Are un sistem usor de prindere, dar un efect spectaculos. 
 
Adopta un look androgin. Cu siguranta te vei face remarcata cu ajutorul unui look usor masculin. O coafura de aceste gen te poate ajuta sa iti evidentiezi latura sensibila, dar si puternica in acelasi timp. Pentru a reusi sa iti faci cel mai atragator look este nevoie sa stii ca trebuie sa aplici o spuma pe parul inca umed.  Nu este indicat sa folosesti uscatorul de par, mai ales daca iti doresti o coafura perfect dreapta. Prinde-l cu ajutorul mai multor agrafe, in mai multe suvite la spate, iar pentru restul parului,  foloseste un pieptene cu perii mai mari. 
Acest look te va ajuta sa arati impecabil si il poti purta in mai multe situatii, chiar si in cazul unul eveniment elegant de seara.
 
Bucle lejere. Intotdeauna vei fi in trend cu ajutorul buclelor asa ca nu uita de ele nici in aceasta primavara. Modalitatea eleganta prin care te poti face remarcata, buclele sunt feminine si se potrivesc de minune cu orice stil de vestimentatie pe care o alegi. Incearca sa faci buclele cat mai lejere, iar pentru a te asigura ca iti rezista cat mai mult, poti folosi un produs profesional de fixare. Nu necesita mult timp si le poti face usor atat cu placa, cu un ondulator, cat si cu clasicele bigudiuri, pe care, cu siguranta inca le mai ai acasa.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0