Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coafuri si tunsori: tendinte pentru toamna-iarna 2011-2012

Coafuri si tunsori: tendinte pentru toamna-iarna 2011-2012
Tendintele de toamna-iarna 2011-2012 pentru tunsori si coafuri aduc romantismul, expresivitatea si creativitatea in prim plan. De la buclele largi si parul strans artistic, la intamplare, pana la coada stransa in varful capului sau impletita cu dexteritate, in toamna si iarna asta se poarta naturaletea si parul stralucitor, sanatos.


Tendintele pentru coafuri si tunsori merg pe aspectul romantic, ascetic, usor frivol si clasic pentru toamna 2011 si iarna 2012; se gaseste ceva fie ca ai parul scurt, mediu sau lung si indiferent de culoare.

Coada impletita
Este una din tendintele principale ale acestui sezon. Nimic nu e mai practic si mai romantic decat o coada impletita, care, desi poate fi uneori mai dificil de realizat, denota creativitate si o atentie extraordinara pentru detalii. Poti fi creativa si sa alegi un stil mai deosebit de impletit sau poti crea tu unul, dupa cum doresti: poti alege sa iti faci o coada impletita pe spate, intr-o parte (si adusa pe umar peste piept), doua cozi impletite inspre spate, ori in dreptul urechilor si apoi ridicate peste cap. Ai grija ca parul sa fie curat.



Parul prins sus
Odata cu parul impletit, tendintele pentru coafuri din toamna-iarna 2011-2012 vin cu tot felul de idei pentru prinderea parului in sus: coc strans - gen balerina, parul intors si prins cu cleme, par inodat, etc.



Bretonul

Este din nou la moda in toamna si iarna asta.



Parul pieptanat cu carare pe mijloc
Nu poate fi numita o coafura in sine, ci mai degraba o aranjare casual a parului, numai buna pentru atunci cand esti in mare graba si nu ai timp pentru cozi impletite sau vreun coc aiurit. Chiar si asa, cararea pe mijloc poate da un aspect clasic si e perfecta pentru chipurile cu trasaturi regulate.



Par tuns scurt
Alaturi de coafurile romantice, tunsorile scurte, pixie sau bob sunt si ele la moda. Citeste aici articolul de pe site cu toate tendintele de tusori scurte pentru sezonul acesta.

Coada de cal
Este coada aceea stransa la spate, fie la nivelul urechilor, fie in varful capului. Poti alege si alte stiluri: lejera sau chiar larga, astfel incat sa para usor zburlita, in varful capului, stransa foarte puternic.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coada

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iarna

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0