Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coenzima Q10 si slabitul

Coenzima Q10 si slabitul
Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor si este produsa de corpul nostru pentru a ajuta celulele sa functioneze corespunzator. Importanta pentru energia celulelor, coenzima Q10 se gaseste in alimente precum peste si alte tipuri de carne si poate fi luata si ca supliment.


Este folosita in special pentru tratarea insuficientei cardiace, in tratamentul bolnavilor de Parkinson, in cazul unui sistem imunitar slabit si al hipertensiunii arteriale. In ultima vreme, aceasta coenzima a inceput sa fie folosita si ca instrument de slabire.
Pare prea frumos sa fie adevarat ca solutia pentru slabire sa se gaseasca intr-o pastiluta, dar se pare ca asa este. Efectele coenzimei Q10 asupra slabitului pot fi atribuite abilitatii sale de a genera energie celulara, accelerand metabolismul si ajutandu-ne sa ajungem la o greutate sanatoasa. Ea creste si abilitatea organismului de a transforma mancarea in energie si regleaza nivelul de grasimi si zahar din sange. Este insa important sa nu uiti ca cei care iau coenzima Q10 pentru a slabi, sub forma de supliment, au o deficienta de aceasta conezima. Suplimentul se dovedeste a fi eficient cand este asociat unei diete sanatoase si a unui programd e gimnastica.
DOZA ZILNIC RECOMANDATA
Un mod de a evita efectele secundare ale coenzimei Q10 este de a nu depasi 50 de miligrame pe zi (insa cel putin 30 de miligrame), mai ales daca o iei ca supliment pentru slabit. Poti sa cresti doza la 150-200 de miligrame pe zi daca esti cardiaca, ai Parkinson sau insuficienta renala, numai dupa ce vorbesti cu medicul tau insa. Coenzima Q10 este solubila in prezenta grasimilor, asa ca trebuie sa o iei cand mananci alimente ce contin grasime, pentru a fi absorbita mai bine.
EFECTE SECUNDARE
Desi coenzima Q10 este considerata unul din cele mai sigure suplimente disponibile, MayoClinic.com avertizeaza sa fim atenti la efectele secundare, unele putand fi chiar grave. In general, reactiile nu sunt serioase, dureaza putin si nu necesita vizita la medic: dureri de cap, simptome asemanatoare racelii, lipsa poftei de mancare, indigestie, regurgitare, diaree, insomnie, letargie, iritatii ale pielii si sensibilitate la lumina. In registrul mai grav, coenzima Q10 poate reduce prea mult glicemia si tensiunea arteriala.

Sursa foto: www.sxc.hu
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.56 din 5 - 47 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coenzima q10

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suplimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0