Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Color Blocking. Idei de tinute colorate pentru toamna-iarna 2012-2013

Color Blocking. Idei de tinute colorate pentru toamna-iarna 2012-2013
Toamna nu inseamna ca trebuie sa scoti hainele gri de la dulap. Poarta in continuare culori si nu te mai gandi la frigul sau astenia de toamna. Iata regulile de color blocking pentru toamna-iarna 2012-2013, plus idei de tinute...


Color blocking este o tendinta a modei care a aparut inca din 2011, dar s-a pastrat si anul acesta tocmai pentru ca a adus un nou suflu in vestimentatie prin combinatiile indraznete si inedite de culori. Nu trebuie sa te pricepi prea mult, pentru ca iti vom da noi variantele si combinatiile pe care le poti face. Oricare obiect de vestimentatie in culori intense, puternice, se asortau inainte cu altele albe, gri sau negre. Ei bine, color blocking e teoria asortarii culorilor intense intre ele. Si, dupa cum vei vedea mai jos, din propunerile de idei de tinute, rezultatul final este fabulos.
Despre color blocking am mai vorbit intr-un articol care trata tendintele de vara, aici. Acum suntem deja in sezonul de toamna-iarna 2012-2013, deci lucrurile se schimba putin. Nu se mai poarta culorile atat de deschise ale verii, dar toamna si iarna ne aduc nuante bogate si intense de visiniu, verde, albastru, mustar sau caramiziu. Daca vrei sa vezi ce culori se poarta in toamna-iarna 2012-2013, citeste articolul asta.
Daca te intrebi cum anume poti combina culori, iti spunem noi. Iata cum sa alegi culorile pentru color-blocking si niste variante de combinatii. Foloseste imaginea cu roata culorilor pentru a vede culorile.

A. 2 culori complementare, adica diametral opuse pe roata culorilor (de exemplu, galben-violet, albastru-portocaliu, mustar-violet inchis, caramiziu-verde, etc.)

B. 1 culoare primara si cele 2 culori tertiare care o incadreaza. Pentru toamna-iarna 2012-2013, culorile sunt ceva mai potolite, deci lasa galbenul la o parte; poti folosi in chimb urmatoarele combinatii de culori: albastru - violet inchis - turcoaz; rosu - portocaliu inchis/caramiziu - violet deschis.

C. 1 culoare secundara si cele 2 tertiare care o inconjoara. Pentru toamna, propunem urmatoarele variante: portocaliu - mustar - caramiziu; violet - violet deschis - violet deschis.
D. combinatii de 2-4 culori tertiare: mustar - caramiziu - violet inchis.
E. Alte combinatii interesante sunt realizate din asocierea dintre: 1 culoare primara + 1 secundara + 1 tertiara. De exemplu, pentru toamna-iarna 2012-2013 se potrivesc perfect urmatoarele variante: albastru - violet - violet inchis, rosu - portocaliu - violet inchis.

Alte idei de tinute pentru toamna-iarna 2012-2013, care se incadreaza in tendinta color blocking...

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iarna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0