Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consolideaza-ti profilul de lider

Consolideaza-ti profilul de lider
Stii deja ca liderii personifica perfectiunea in tot ceea ce fac si sunt intruchiparea viziunii lor. De asemenea, intelegi cat de important este sa ai un profil de lider puternic care sa te sprijine in rolul tau si probabil ai identificat zonele care necesita perfectionare pe baza calitatilor de atragere si coagulare. Acum trebuie sa incepi sa stabilesti cum iti vei consolida profilul de conducator. Una dintre cele mai importante calitati identificate a fost autocontrolul si ar trebui sa acorzi acestei zone o atentie deosebita. Daca vrei sa fii un model, trebuie sa detii controlul, deoarece liderii eficienti nu sunt niciodata predominant agresivi sau pasivi. Iata cateva puncte importantee care sa tii cont cand abordezi problema autocontrolului: ? La inceput stabileste daca ai o predispozitie spre agresivitate sau pasivitate. ? Izoleaza factorii diversi care declanseaza acest tip de comportament. ? Definirea factorilor declansatori este esentiala, intrucat reactiile tale la acesti declansatori sunt cele pe care trebuie sa le abordezi in mod activ. ? Cateodata, factorii tai declansatori nu sunt atat de simplu definiti, dar trebuie sa incerci sa izolezi ceea ce scoate la suprafata reactia negativa din tine daca vrei sa solutionezi chestiunea potrivita. Nu exista niciun raspuns simplu din perspectiva schimbarii, in ciuda a ceea ce s-ar putea sa spuna unele carti de autoeducare. Trebuie sa incerci sa depasesti inertia impusa de o viata intreaga de conditionari. Daca nu reusesti sa invingi aceste probleme, atunci ii vei „conditiona“ pe cei din jurul tau sa creada ca au de-a face cu modele comportamentale previzibile, lucru care le confera si mai multa putere asupra ta. Cu alte cuvinte, iti vor invata butoanele si le vor apasa cat de des pot. |n final vei deveni pentru ei un fel de joc video interactiv care functioneaza pe principiul „hai sa apasam si pe butonul asta sa vedem ce se intampla!“ Ar trebui sa analizezi si celelalte calitati ale conducerii si sa le selectezi pe cele la care trebuie sa lucrezi cu adevarat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0