Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania

Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania
de la 2016-06-03
Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania

In ultimii ani, consumul de gelato italian a cunoscut un trend ascendent si in Romania. Acest lucru se datoreaza faptului ca romanii au inceput sa experimenteze din ce in ce mai mult si din bucatariile internationale. Siviero Maria, brand-ul italian de gelato autentic aduce in Romania un gelato precum cel pe care il gasesti in gelateriile de pe strazile pietruite ale Romei sau pe strazile umbrite din Bologna.


Brand-ul Siviero Maria a ajuns pe piata din Romania inca din anul 2010, iar de atunci a inregistrat cresteri constante, chiar foarte accentuate in ultimii doi ani. Siviero Maria este un brand 100% italian, un gelato autentic produs in fabrica din Bentivoglio.

"Gelato este o categorie de desert rece care atrage tot mai multi consumatori, pentru ca spune o poveste, una veche de peste 5000 de ani si cu iz italian. Siviero Maria continua aceasta poveste a traditiei si a spiritului italian de la 1958",  a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Un gelato este un desert ce contine un procent de grasimi de aproximativ 7%, in timp ce o inghetata are un procentaj de pana la 20% grasimi. Si asta inseamna si mai putine calorii. Iar prin textura sa cremoasa si aerata, iti da mai putin senzatia de „rece”.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inghetata

Spune-ne opinia ta despre "Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania"



8 - 1 =

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
O piele mai tanara mentinuta pana la o varsta inaintata este visul oricarei femei. Poti invinge ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0