Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania

de Sunt Fericita la 2016-06-03
Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania
In ultimii ani, consumul de gelato italian a cunoscut un trend ascendent si in Romania. Acest lucru se datoreaza faptului ca romanii au inceput sa experimenteze din ce in ce mai mult si din bucatariile internationale. Siviero Maria, brand-ul italian de gelato autentic aduce in Romania un gelato precum cel pe care il gasesti in gelateriile de pe strazile pietruite ale Romei sau pe strazile umbrite din Bologna.


Brand-ul Siviero Maria a ajuns pe piata din Romania inca din anul 2010, iar de atunci a inregistrat cresteri constante, chiar foarte accentuate in ultimii doi ani. Siviero Maria este un brand 100% italian, un gelato autentic produs in fabrica din Bentivoglio.

"Gelato este o categorie de desert rece care atrage tot mai multi consumatori, pentru ca spune o poveste, una veche de peste 5000 de ani si cu iz italian. Siviero Maria continua aceasta poveste a traditiei si a spiritului italian de la 1958",  a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Un gelato este un desert ce contine un procent de grasimi de aproximativ 7%, in timp ce o inghetata are un procentaj de pana la 20% grasimi. Si asta inseamna si mai putine calorii. Iar prin textura sa cremoasa si aerata, iti da mai putin senzatia de „rece”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inghetata

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0