Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Copilul tau merita sa se trezeasca in fiecare dimineata in lumea Hello Kitty!

de Sunt Fericita la 2016-05-17
Copilul tau merita sa se trezeasca in fiecare dimineata in lumea Hello Kitty!
Exista bucurie mai mare ca aceea de a-ti vedea copilul fericit tot timpul? Fiecare copil merita sa aiba lumea pe care si-o doreste, plina de zambete, de alte glasuri fericite de copil si plina de toate jucariile din lume. Ii poti construi, mult mai usor decat ai crede, lumea de vis pe care si-o doreste. Ii poti darui una dintre cele mai frumoase lumi: Lumea lui Hello Kitty. Totul poate fi transformat, reamenajat, schimbat astfel incat sa se potriveasca noului vis pe care tu, ca parinte, l-ai transformat in realitate.


Lasa-ti copilul sa se rasfete cu unele dintre cele mai frumoase cadouri Hello Kitty, acum in Romania. Nu ii oferi doar jucariile si decorul mult visat, ci si calitate la un pret cat se poate de convenabil.

Imagineaza-ti, impreuna cu cei mici, lumea in care zambetele nu se sfarsesc niciodata.
Lampa de masa Model Hello Kitty


Paseste alaturi de copilul tau pe un covor cat se poate de pufos si care te imbie la joaca alaturi de cei mici. Lasa-ti copilul sa priveasca alaturi de tine cartile de povesti in timp ce ii citesti la lumina unei lampi Hello Kitty. Si, daca cei mici inca nu-si fac curaj sa doarma pe intuneric, spune-le ca Hello Kitty ii protejeaza si aprinde-le lampa de veghe. 
 

Iti amintesti, cu siguranta, de cele mai frumoase momente petrecute in camera ta de copil. Aveai locuri preferate, colturi de perete pe care desenai cand parintii nu erau atenti la tine cateva minute si jucarii pe care nu le mai lasai din mana. Iti amintesti poate de fotoliul acela micut, facut doar pentru tine sau de muntele de perne si jucarii pe care il construiai pe post de cazemata. De ce sa nu aiba si copilul tau perna sa preferata cu Hello Kitty?  

Sa ii faci copilul tau cel mai frumos cadou din lume nu a fost niciodata mai usor. Aminteste-ti cum era sa vrei foarte mult un lucru si poate sa nu il obtii chiar atunci. Daca poti sa ii oferi copilului tau ceea ce isi doreste, surprinde-l cu o camera decorata in intregime cu Hello Kitty. Va fi o surpriza colosala de care isi va aminti toata viata, iar tu vei fi cel mai bun parinte din lume!

Pahare Model Hello KIttyPartea buna e ca povestea poate continua si in afara camerei sale. Daca vrei sa scapi de mofturile pe care aproape orice copil le face la micul dejun, serveste-l din vesela si pahare Hello Kitty  si vei vedea ca va privi masa ca pe o continuare a jocului, nicidecum ca pe ceva ce trebuie facut doar pentru ca si cei mari s-au asezat la masa. Daca Hello Kitty mananca broccoli, de ce nu ar manca si copilul tau?

Joaca nu inceteaza niciodata fiindca lumile celor mici sunt construite din povesti cat mai frumoase si jocuri care nu se termina nici in vis. La prima oara, cu ochii inca lipiti de somn, ei stiu un singur lucru: vor deja sa se joace, chiar daca pentru tine e, de multe ori, o ora mult prea matinala!


O copilarie frumoasa se creeaza prin joc, prin povesti pe care le poti scrie impreuna cu cei mici zi de zi, fara sa fii nevoit sa depui eforturi financiare mari. Ceea ce ii oferi acum ii va crea unele dintre cele mai frumoase amintiri pentru care iti va multumi cand va fi mai mare. Multe dintre aceste obiecte de decor isi pastreaza utilitatea si pe masura ce copilul tau creste asa ca nu va trebui sa iti faci griji ca, odata cu varsta, nu le vei mai putea folosi.
 

Si sa bei dimineata suc de portocale din pahare cu Hello Kitty, alaturi de copilul tau, ii va arata acestuia ca iti plac aceleasi lucruri, ca ii apreciezi alegerile si ca ai incredere in el.

Spune-i "Buna dimineata!" sau "Noapte buna!" in timp ce-l invelesti cu asternuturi moi si pufoase. Lasa-l sa se scufunde fie intr-o noua zi plina de zambete, fie intr-un somn lin, supravegheat, desigur, de Hello Kitty!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0