Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cosmetice 100% naturale! Afacerea ta profitabila la domiciliu!

Cosmetice 100% naturale! Afacerea ta profitabila la domiciliu!
V-ar placea sa aveti propriul laborator sau atelier in care sa puteti prepara si modela cu mainile dumneavoastra bucati aromate si colorate de sapun natural? Propriul spatiu de creativitate in care sa obtineti propriile cosmetice 100 % naturale? In loc sa va cumparati produsele de igiena sau cosmeticele de la magazin, ce-ar fi sa le preparati chiar dumneavoastra acasa? Sunt convinsa ca multe doamne si-ar dori acest lucru.


In loc sa va cumparati produse de igiena sau cosmetice de la magazin, ce-ar fi sa le preparati chiar dumneavoastra acasa? Pentru familie si cunoscuti initial, apoi din asta se poate naste o afacere cum nici nu ati visat.
Ingredientele pentru cosmeticele dvs. handmade
Ingredientele sunt structurate in 2 mari categorii:
1. Extractele vegetale
Extractele vegetale au o serie de proprietati chiar si terapeutice si sunt folosite pentru preparatele cosmetice si alimentare.
Aceste extracte sunt de mai multe tipuri: uleiurile esentiale, apele florale, uleiurile vegetale, extracte din plante si fructe, unturile vegetale, colorantii vegetali, esentele parfumate etc.
2. Uleiurile esentiale
Reprezinta compusi aromatici volatili extrasi din radacini, scoarta, tulpini, frunze, flori si portiuni ale unor plante aromatice.
Uleiurile esentiale contin un numar mare de molecule complexe, vitamine, antibiotice, antifungice si principii active binefacatoare chiar in tratarea diferitelor afectiuni organice si psihice. In privinta concentratiei totale maxime a uleiurilor esentiale ce se pot incorpora in produs, aceasta nu trebuie sa depaseasca 1,5% pentru ten si 2% pentru par si corp.
Pentru ca vorbim aici despre o afacere, mai mica la inceput, dar cu posibilitati mari de crestere, va ofer doar un singur exemplu care oglindeste perfect faptul ca activitatea este profitabila.
Din vanzarea unui singur kilogram de sapun puteti sa va recuperati usor investitia in ingrediente, ceea ce va permite sa platiti taxele catre stat, sa achizitionati alte ingrediente si sa ramaneti cu profit. Iata cum!
Dintr-un kg de sapun realizat cu ingrediente simple, obtinem 10 calupuri a cate 100 g fiecare. Putem vinde fiecare bucata cu 6 lei.
10 buc. x 6 lei = 600 lei
600 lei – 100 lei (costul ingredientelor) = 500 lei
Investitia in echipamente o faceti o singura data si poate fi de asemenea recuperata chiar din prima transa de sapun comercializata.
Aflati AICI mai multe detalii despre aceasta afacere profitabila cu cosmetice 100% naturale!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.92 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cosmetice naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afacere profitabila

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afacere

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0