Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Costumul de baie potrivit: cinci greseli pe care sa le eviti cand il alegi

de Viorica Ghinea la 2020-07-10
Costumul de baie potrivit: cinci greseli pe care sa le eviti cand il alegi
Costumul de baie potrivit iti asigura un look demn de invidiat atunci cand esti la plaja. In schimb, unul care nu iti avantajeaza trasaturile corpului iti va ruina aparitia. Care sunt caracteristicile care fac diferenta intre cele doua situatii? Descopera in cuprinsul articolului ce greseli trebuie sa eviti atunci cand iti alegi costumul de baie.


Cum sa iti alegi costumul de baie potrivit


Pentru a purta cu atitudine si incredere costumul de baie la plaja, tine cont de urmatoarele reguli de stil. Multe femei fac aceste greseli atunci cand isi aleg costumul de baie, dar tu nu vei mai face parte dintre ele de acum incolo, nu-i asa?

1. Nu iti cumpara modele cu printuri copilaresti

Daca nu esti o adolescenta, atunci costumele de baie cu imprimeuri copilaresti nu au ce cauta pe lista ta de shopping. Alege un model care sa inspire sex-appeal si feminitate. Spre exemplu, opteaza pentru costume de baie unde detaliile vedetele sunt: motivele florale, dungile, stilul navy, volanele, jocurile cromatice si printul tribal.


2. Nu alege o piesa care nu iti acopera formele

Cu siguranta ti s-a intamplat cel putin o data in viata sa cumperi un costum de baie care venea perfect pe sani, dar nu iti acoperea bine posteriorul ori invers. Nu te consola cu ideea ca iti vine bine macar intr-o zona a trupului, ci probeaza alt item. De asemenea, mizeaza pe varianta mix and match, care presupune combinarea unor piese ce nu sunt din acelasi set. Practic, tu esti cea care isi compune costumul de baie potrivit pentru formele corpului tau.


3. Nu iti indrepta atentia spre piesele prea sexy

Limita dintre seducator si vulgar este destul de delicata in unele cazuri, astfel ca trebuie sa fii atenta atunci cand iti alegi costumul de baie. Nu opta pentru un model care arata mai multa piele decat ar trebui. Oricat de mult ti-ai dori sa te bronzezi peste tot, cel mai bine este sa alegi o piesa care denota ca esti o femeie stilata, cu gusturi bune si principii.


4. Nu iti cumpara un item care nu iti permite sa te misti in voie

Atunci cand pleci in cautarea costumului de baie potrivit nu verifica doar modul in care iti vine pe corp, ci fii atenta si la cum te simti in acesta. Daca nu te simti confortabil atunci cand il probezi, cum crezi ca vor fi orele pe care le vei petrece la plaja? Investeste intr-o piesa lejera, care iti lasa pielea sa respire si nu te jeneaza in timpul anumitor miscari.


5. Nu esti atenta la forma corpului tau

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac reprezentantele sexului frumos atunci cand isi cumpara costumul de baie este ca nu tin cont de forma siluetei lor.

Silueta in forma de para (sani mici, solduri proeminente) – alege un costum de baie care sa adauge volum in zona bustului. Spre exemplu, mizeaza pe un model cu volane.

Silueta in forma de mar (solduri inguste, sani si umeri mai lati) – mizeaza pe o piesa care sa ofere echilibru vestimentar. Nu incarca zona bustului cu piese ce prezinta detalii ori imprimeuri complexe, ci mizeaza pe ceva minimalist. In schimb, in partea de jos a corpului te poti juca mai mult la aceste capitole.

Silueta in forma de clepsidra (bust si solduri egale, talie ingusta si tonifiata) – poarta un costum de baie care iti scoate mijlocul in evidenta. Poti alege un model intreg sexy ori unul din doua piese intr-o culoare intensa.

Silueta androgina (baietoasa) – pune accent pe modele care iti creeaza forme feminine. Indreapta-ti atentia spre piesele cu detalii si imprimeuri ce au sex-appeal, cum sunt cele exotice si misterioase.

Nu este usor sa gasesti costumul de baie potrivit, care sa iti puna in evidenta trasaturile corpului, dar cu siguranta misiunea ta va fi mai simpla daca vei tine cont de regulile de mai sus.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.58 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0