Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Credeti ca si Dumnezeu plange, uneori?

Credeti ca si Dumnezeu plange, uneori?
Georgiana isi numara anii pe degetele de la o mana, dar nu mai crede in Mos Craciun. Anul trecut i-a scris doar 6 cuvinte pe o foaie de hartie. "Vreau sa vina mama la mine". Si el a dezamagit-o. I-a adus carioci. Maria, prietena ei, nu mai plange. Stie ca "nu e frumos sa plangi. Daca ma vad oamenii imbracati frumos nu mai vin la noi niciodata". Asa ca se uita fix in ochii tai si spune sfios "multumesc".


Astazi am plans noi. Patru femei in toata firea, in fata a 20 de copii. Frumosi. Mandri. Dornici de joaca si de imbratisari.
Putin dupa pranz am intrat in camera lor de zi si i-am vazut emotionati pe toti, asezati pe bancute, asteptand infrigurati sa primeasca un cadou. Multi repetau cu voce tare numele cadourilor pe care si le doreau. Dintr-un colt auzeam "papusica". Din alt colt auzeam "creioane".
"Eu vreau o papusica cu parul rosu. Asa vreau eu sa fie. Este ce imi doresc eu. Papusica si cu parul rosu.", imi spune timid Georgiana. Cum sa nu te ingozeasca gandul ca nimeni nu o aude? Ca poate trec luni sau ani de zile pana cand va primi cadoul dorit?
Colegii mei au fost darnici si le multumesc. Jucarii, dulciuri, hainute, zambete si imbratisari. Fiecare a contribuit din plin.
Am plecat catre acesti ingeri cu zambetul pe buze si gandul ca mergem sa facem un bine. Ne-am intors intr-o liniste deplina, abatuti, cu fruntile mai incretite. Nimic nu este mai urat pe aceasta lume decat un copil trist. Un copil uitat intr-un colt de camin.
"Cand mai veniti?" O intrebare care ne-a dat peste cap tot universul. Mai venim. Am promis acest lucru si trebuie sa ne tinem de cuvant.
Colegii din echipa Rentrop&Straton vor initia o noua colecta pentru luna noiembrie. Copiii deja ne asteapta si nu vrem sa-i dezamagim. Aceia dintre dvs care vor sa participe cu dulciuri, hainute, jucarii etc ne pot scrie la maria.nicutar@rs.ro. Poate are cineva o papusa cu parul rosu. Prietena Georgianei ar fi vrut si ea una.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jucarii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0