1/2 kg visine fara samburi
1 pahar vin rosu
2 galbenusuri de ou
5 linguri zahar
2 foi gelatina
frisca
Crema de visine - preparare:
Visinele se lasa la rece cateva ore, intr-un castron in care s-a turnat vinul. Dupa asta se stoarce zeama si se amesteca cu galbenusurile si zaharul pudra. Se bat pe foc mic cu telul pana se ingroasa si se amesteca cu gelatina (topita in prealabil in apa calda). Crema de visine se toarna calda in pahare sau cupe si se serveste rece, cu frisca si decorata cu fructe.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!