3 3/4 cani suc de portocala
1 1/4 cana suc de morcovi
500 g morcovi
2 linguri zahar
7 foite de gelatina
Preparare:
Sucul de portocala se fierbe in bain-marie, la foc potrivit, timp de 25 de minute. Se strecoara, se acopera si se baga la frigider dupa ce s-a racit. La fel se procedeaza cu sucul de morcovi, numai ca se fierbe 15 minute. Morcovii se curata, se taie si se pun intr-o tava, se acopera cu sucul de morcovi si cu cel de portocala; se lasa pe foc si se ia imediat ce a inceput sa fiarba.
Gelatina se pune la muiat, timp in care morcovii si sucul se mixeaza pana devin un piure care se trece prin sita. Gelatina se amesteca cu piureul de morcov si se lasa la racit.
Se transfera in forme si se da la congelator.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!