Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crezi ca este timpul pentru un inceput proaspat? Iata cum iti schimbi viata incepand din aceasta clipa!

Crezi ca este timpul pentru un inceput proaspat? Iata cum iti schimbi viata incepand din aceasta clipa!
Viata noastra este posesia noastra cea mai de pret. Avem grija sa facem bine, sa muncim cu spor, sa fim sanatosi, sa ne educam si sa ne dezvoltam in mod eficient. Avem grija de cei din jurul nostru, suntem generosi si corecti.


Cu toate acestea, de multe ori ajungem in punctul in care simtim ca avem nevoie sa o luam de la capat, intr-un fel sau altul. Noi va propunem sa incepeti treptat si cu ... maniera in care va alimentati. Si asta pentru ca nivelul calitatii alimentatiei se vede in tot ceea ce facem in viata de zi cu zi.
Mancam sanatos si punem accent pe legume si fructe proaspete si rezultatele sunt vizibile. Suntem mai energici, mai plini de vitalitate, ne mandrim cu un corp de invidiat in cel mai adevarat sens al cuvantului, suntem mai bine dispusi si radiem de fericire.
Nu exageram deloc, multi dintre noi deja s-au convins de beneficiile aduse de hrana corecta. Trebuie doar sa fim determinati sa pastram o dieta corecta si apoi lucrurile parca vin de la sine, pe un drum pavat cu beneficii incontestabile.
Pentru cei interesati sa isi schimbe rapid maniera de alimentatie si sa faca o diferenta clara in propria viata, noi va recomandam 3 diete exceptionale, fiecare cu avantajele si caracteristicile specifice:
1. Dieta alcalina
se bazeaza pe importanta pastrarii unui nivel optim la pH-ului in organismul uman. Alimentele acide si alimentele alcaline trebuie consumate astfel incat corpul sa poata functiona la capacitate maxima.
2. Dieta mediteraneana pune accent deosebit pe peste proaspat, legume, sport, fructe, cereale si nu numai. Sunt excluse numeroase alimente si rezultatele sunt exceptionale, fiind una dintre dietele care nu dau efect de bumerang.
3. Dieta vegana este putin mai speciala si un pic mai dificil de urmat pentru ca nu se folosesc alimente de origine animala si nu se folosesc metode de preparare termica. Cu alte cuvinte, consumi hrana vie! Chiar daca este putin mai restrictiva, rezultatele se vad rapid si se pastreaza mult timp!
Fiecare dieta se poate sa se potriveasca manusa unui anumit tip de persoana si alta sa nu dea acelasi randament. Noi va invitam sa le consultati paginile de prezentare si sa luati cea mai buna decizie, cea care sa va schimbe viata la 180 de grade!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta alcalina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta mediteraneana

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta vegana

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0