Ingrediente:
- 450 g de faina,
- 250 ml de apa,
- 250 g de margarina,
- 25 g drojdie,
- un praf de sare.
Mod de preparare:
1. Dizolva drojdia in putina apa calduta, adauga 125 g de margarina, amesteca bine si pune faina amestecata cu sarea. Framanta un aluat elastic. Da la frigider trei ore. Indoaie foaia rece, pune restul de margarina si impatureste.
2. Indoaie foaia impaturita si intinde din nou. Impatureste, intoarce aluatul, intinde-l. Dai aluatul din nou la frigider pentru 20 de minute. Repeta operatia de 3 ori.
3. Intinde acum aluatul intr-un strat putin mai gros. Taie patrate mari, apoi triunghiuri.
4. In mijlocul fiecarui triunghi, pune o lingurita cu umplutura si ruleaza-l incepand cu baza. Lipeste colturile cu putina apa. Lasa la crescut 10 minute si coace la foc iute alte zece minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.67
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!