Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu cat mai multe mese impreuna, cu atat mai bine pentru toata familia!

de Sunt Fericita la 2017-09-19
Cu cat mai multe mese impreuna, cu atat mai bine pentru toata familia!
Viteza cu care lucrurile se misca astazi in jurul nostru ne incarca atat de mult programul, incat momentele speciale din familie pot deveni un lux. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne resemnam si sa renuntam la a ne gasi timp pentru intalnirile cu ai nostri. Benefice pentru trup si minte, revederile cu cei dragi ne umplu de energie mai mult decat am crede. Departe de tot ce inseamna "zgomot", mesele in familie se transforma in clipe unice, daca stim cum sa profitam din plin de ele.


Fiecare masa in familie se transforma in discutii delicioase

Nu sunt putini cei care isi ocupa mai tot timpul pe net, chiar si atunci cand isi beau cafeaua de dimineata sau cand servesc cina. Insa mesele in sanul familiei sunt pe cat de rare, pe atat de speciale. De aceea, e mai bine sa lasi telefonul deoparte pentru o ora. Nu vei pierde nimic! In schimb, vorbeste cu ai tai despre ce ai mai facut. Intreaba-i cum o mai duc, spuneti glume, radeti, povestiti amintiri ce va leaga. Cu cat te implici mai mult in conversatiile de la masa, cu atat esti mai putin dispus sa tii deoparte smartphone-ul, tableta sau chiar televizorul.

Mesele alaturi de cei dragi iti transmit intotdeauna o energie pozitiva

Faptul ca si la stanga si la dreapta sunt numai oameni dragi tie iti transmite o stare de bucurie si de relaxare. Cu totii avem nevoie de o pauza din cand in cand, de aceea un pranz sau o cina, alaturi de parinti sau de un frate, este tot ce avem nevoie. Nu trebuie decat sa te asezi cat mai confortabil in scaun si sa te bucuri de starea de bine ce pluteste in aer.

Mesele in familie inseamna festinuri cu mancaruri de care iti era dor

Bunatatile din copilarie nu se uita niciodata, iar intalnirile cu membrii familiei tale sunt un prilej numai bun sa le redescoperi. Si stii cum e acasa, niciodata nu e un singur fel de mancare. Pentru ca mama stie cat de mult ti-a lipsit ciorba ei sau negresele cu glazura de caramel. Asa ca fiecare revedere cu ai tai se transforma intr-un adevarat festin, in care cele mai gustoase mancaruri din lume se afla pe masa voastra. Apoi vin deserturile, care ocupa si ele un loc special in inima ta, pentru ca iti aduc aminte de acele gusturi din copilarie. Gusturi pe care nu le mai gasesti azi nici la mall, nici la vreun bistro de pe malul vreunui lac.

Si stim cu totii ca cele enumerate mai sus sunt doar o mica parte din toata bucuria unei mese in familie. Cele mai speciale momente din viata fiecarui om au loc atunci cand se simte protejat si iubit. Pentru ca doar ei ne pot oferi ceea ce distanta si zumzetul din fiecare zi nu au cum: apropiere si liniste. De aceea, fa-ti mereu timp sa te vezi cu ai tai, chiar daca distantele si timpul nu iti permit sa o faci zilnic. Stii bine ca dupa fiecare masa cu ei, simti cum te incearca o stare de bine si o senzatie de fericire pura.


sursa foto: flickr.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relaxare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desert

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0