Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu ce ne incaltam. Pantofi, ghete, botine pentru toamna

de Sunt Fericita la 2017-11-02
Cu ce ne incaltam. Pantofi, ghete, botine pentru toamna
Incaltamintea pe care o purtam toamna trebuie sa fie adecvata vremii. Pentru toamna 2017, tendintele vin cu noutati interesante: sireturi, platforme, varfuri ascutite, wedges, piele intoarsa, reptile style, catarame si franjuri. Iata care sunt principalele tendinte pentru pantofi, ghete, botine si sandale in toamna asta...


Pantofi, ghete, botine pentru toamna 2017: CULORI, IMPRIMEURI, APLICATII, MATERIALE.

In toamna asta se poarta pantofi in tonuri neutre, dar si rosii, aurii, glam (cu strasuri si accente stralucitoare), iar principiile color blocking se aplica si la incaltaminte. La imprimeuri avem buline, printuri florale, reptile style, leopard si geometrice. Aplicatiile se poarta foarte mult, mai ales cataramele si paietele; noutatile sunt broderiile si franjurile. Ca materiale, ramane pielea, dar apare pielea intoarsa, satinul si lacul.

Pantofi, ghete, botine pentru toamna 2017: CLASICUL SE INTOARCE, DAR RAMAN SI PLATFORMELE.

Toamna readuce in atentia noastra forma clasica a pantofilor. Daca vorbim de pantofii cu toc, designerii au venit cu modele simple, fara platforma, cu varf ascutit si toc cui, iar daca e sa luam inconsiderare fluiditatea tendintelor, cu siguranta acest tip de pantofi se va purta si la anul. Totusi, platformele domina inca piata si mintile femeilor, asa ca si modelele acestea se pastreaza in continuare. Se poarta culori neon, la fel de mult ca cele clasice.

Pantofi, ghete, botine pentru toamna 2017: PANTOFI FARA TOC.

Sunt atat de comozi si necesari oricarei femei, ca nu vor pieri niciodata din colectiile designerilor. Modele variaza de la un design simplu si culori neutre, pana la nuante neon, imprimeuri florale sau leopard, alicatii in relief, broderii, picturi, franjuri, buline, paiete. Se poarta adidasii cu o tenta eleganta si vestitii oxford shoes cu sireturi. Imprimeul vedeta este cel care imita pielea de reptile, numit si crocodyle style, care s-a extins si la genti.
Pantofi, ghete, botine pentru toamna 2017: SANDALE ELEGANTE PENTRU OCAZII SPECIALE.

Chiar daca e toamna si iarna sta sa vina, sandalele raman mereu in actualitate. Se poarta sandale din piele, cu bareta in jurul gleznei, batera in "T" si aplicatii de tot felul (metalice, strasuri, tinte, franjuri, pene). Materialul vedeta al sezonului este satinul, care revine pentru a da un luciu mai natural si mai clasic decat aplicatiile cu paiete si strasuri.
Pantofi, ghete, botine pentru toamna 2017: WEDGES par ca nu mai dispar din peisaj.

In toamna 2017 se poarta pantofi wedges din piele, cu accente sau talpa de lemn si cu tinte. Elementele noi sunt wedges inalte cu sireturi pana sus, pielea intoarsa si lacul.

Pantofi, ghete, botine pentru toamna 2017: GHETE ELEGANTE SI IN STIL MILITAR.

In sezonul asta, ghetele vin in intampinarea oricaror gusturi. Avem ghete cu catarame si tinte pentru femeile care prefera un stil mai relaxat, casual; altfel, se poarta ghetele cu toc cui, metalic si sireturi.

Pantofi, ghete, botine pentru toamna 2017: CIZME INALTE.

Se poarta cat mai inalte, cu franjuri si catarame, in stil wedges sau fara toc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 20 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghete

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0