Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum a fost la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: Intalnirea cu Dr Oz la Bucuresti

de Sunt Fericita la 2016-05-27
Cum a fost la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: Intalnirea cu Dr Oz la Bucuresti
Miercuri, 25 mai 2016, Sala Palatului, ora 6:30. Pe holurile cladirii e deja forfota mare, multa lume care alearga dintr-un loc in altul, ba pentru a instala roll-upuri, ba standuri de carti, sau de cosmetice. Cativa voluntari inca mai aranjeaza mapele pe fiecare scaun din sala, iar la intrare se pregateau punctele de acces pentru cei care vor participa la evenimentul ce urma. Agitatia era mare, insa pe chipurile fiecaruia se putea observa un entuziasm, o farama de zambet, ascunsa dupa semnele de oboseala acumulata in ultimele zile de munca neincetata.


Scopul final al tuturor fiind acelasi: publicul roman sa aiba parte de o experienta cat mai frumoasa la intalnirea cu cel mai celebru doctor din lume – Dr. Mehmet Cengiz Oz, care ajungea pentru prima data pe o scena din Romania, pentru a sustine conferinta „Take your life to the next level”.

Iar momentul mult asteptat a sosit, la ora 10:00, cand pe scena de la Sala Palatului a urcat Dr. Oz, care a intampinat publicului cu un calduros „Buna dimineata!”, spus in limba romana, recunoscand ca e singura expresie pe care o cunoaste in limba noastra, alaturi de cuvintele „sarmale” si „tuica”, pe care le degustase cu o seara inaintea evenimentului, la un local din Capitala, si de care s-a declarat cucerit.

Au urmat apoi 7 ore, in care Dr Oz a vorbit, inserand si umor in prezentarile sale, despre diferite teme legate de sanatatea si frumusetea noastra si a oferit celor prezenti in sala sfaturi utile referitoare la cum sa avem grija de noi si cum sa interactionam cu cei din jur, pentru a ne imbunatati viata. Conferinta „Take your life to the next level”, sustinuta de Dr Oz, a fost moderata, in aceasta prima parte, de unul dintre cei mai cunoscuti strategisti si traineri romani - Dragos Bucurenci.

Asa cum se intampla si in emisiunea pe care o modereaza, in SUA, The Doctor Oz Show, si pe scena de la Sala Palatului, a fost organizat un cooking show, cu ajutorul chef-ilor de la Zebra Catering, pentru a demonstra live ce inseamna sa gatesti sanatos si care sunt ingredientele de care ai nevoie.

Plin de energie si foarte entuziasmat ca a ajuns la Bucuresti, oras pe care l-a descris a fi superb, Dr Oz s-a declarat fascinat de Centrul Vechi, reamintindu-ne ce mostenire istorica incredibila avem aici si cat de norocosi suntem, din acest punct de vedere.

Informatia oferita de cel mai iubit doctor in America, romanilor, a fost multa si diversa insa o sinteza a ce s-a discutat ar fi aceasta:

- „Daca poti controla ce se intampla in interiorul tau, vei putea controla si ce intampla in jurul tau, in viata ta”
-  „Intreaba 3 oameni care te plac cu adevarat, de ce o fac si roaga-i sa raspunda intr-un singur cuvant. Iar apoi incearca sa fii acea persoana in fiecare zi”
- „Ca sa ai tot ce conteaza pentru tine, tine cont de urmatoarele aspecte: mancare, familie, dezvoltare personala, frumusete, somn, fericire, dragoste si sanatate”
- „Uitam cat de frumosi atunci cand eram bebelusi, iar in timp incepem sa credem ca suntem imperfecti. Si eu sunt asimetric, la chip, insa asta e ironia: cu totii suntem asimetrici. Simetria este importanta, insa nu defineste frumusetea. Ce ne face interesanti, e tocmai faptul ca nu suntem perfecti, micile defecte ”
- „Lipsa timpului, a banilor, o informare slaba si frica de schimbare, ne tin pe loc in a ne dezvolta”
- „Cand va treziti dimineata, nu incepeti cu cafeaua. Beti, in schimb, un pahar cu apa. Eventual cu putina lamaie”
- „Nu e OK ca familia ta sa fie sanatoasa si tu nu. Daca cei din familia ta te vad ca nu ai grija de tine, ei te vor copia. Fii modelul lor, in bine. Inima, de exemplu, cand pompeaza sange, primul lucru pe care il face este sa isi pastreze putin doar pentru ea si apoi sa pompeze la creier. Iar asta nu pentru ca e egoista, ci pentru ca e important sa faca asta, pentru organismul nostru. Ai grija de tine, mai intai, ca sa poti avea grija de familia ta!”
- „La femei rata de deces este mult mai mare decat la barbati, pentru ca ele se sacrifica mai mult, pentru ceilalti”
- „Toate studiile arata ca cei care consuma alune/nuci, slabesc. Pentru ca ele sunt pline de nutrienti, reduc stresul, si astfel corpul nu mai cere de mancare. Eu, si la acest eveniment am venit cu o punga de alune la mine, am adus-o din America (moment in care scoate punga, pentru a o arata publicului). Niciodata nu plec de acasa fara ea, mereu am cateva nuci si alune in buzunar, fie ca lucrez, ma plimb prin oras sau calatoresc.”
- „Zaharul face creierului tau acelasi lucru pe care i-l face si cocaina. Solutia de a scapa de dorinta de zahar este sa bei apa.”
- „Lipsa apei din organism, duce la senzatia de foame”
- „Eu in fiecare dimineata, fac 7 minute de miscare: flotari, intinderi, yoga. Important de retinut este ca exercitiile fizice nu te slabesc, ele te ajuta sa iti mentii greutatea.”
- „Somnul este cea subestimata problema a noastra si nu trebuie sa fie considerat un lux. Insa somnul te ajuta sa iti refaci organismul, regleaza hormonii. Daca aveti probleme cu somnul, va recomand sa beti ceai de cirese, seara, in loc sa luati somnifere, pentru ca ciresele au melantonina si va vor relaxa ”
- „Aici, in Romania, aveti posibilitatea de a va hrani organic, ceea ce in alte parti ale lumii nu exista. Iar asta e extraordinar pentru voi”
- „Salatele sunt foarte importante pentru organism si nu ingrasa niciodata. In schimb, dessingul de pe ele, ingrasa. Nu folositi dresssing daca vreti sa slabiti”
- „Cele mai sanatoase paste, sunt cele gatite aldente”
- „Cea mai buna luna sa incepem o dieta este luna mai”
- „Cea mai infectata piesa dintr-un spital este telecomanda TV, pe aceea nimeni nu o curata”
- „Nu recomand liposuctia. Scoti grasimea intr-un loc, insa daca te ingrasi putin, ea se va depune in alt loc”
- „Suplimentele de care ai zilnic nevoie sunt Vitaminele A, B, D, E, Minerale, Calciu, Magneziu, Selenium, Zinc si Omega 3”

- „Sunt ingrijorat de mercurul care se gaseste in anumite specii de peste, motiv pentru care va indemn sa mergeti sa va faceti analize. Eu mi le-am facut si mi-a iesit foarte mare: 19. Mergeti sa verificati si la dvs!”

Pe tot parcursul conferintei, publicul a avut ocazia de a asculta si discursurile unor speakeri romani de exceptie, pana la intrarea lui Dr Oz in scena, dintre care ii mentionam pe Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), care a vorbit, in premiera, despre 7 factori cu efect nociv pentru piele si care ne-a indemnat sa renuntam la zahar si tutun, pentru ca ele distrug colagenul si elasticitatea pielii.

A urmat apoi Lygia Alexandrescu (Nutritionist acreditat de Comitetul International Olimpic) care ne-a subliniat importanta hidratarii, urmata de maestrul in yoga si meditatii, Avisek Majumdar, care a explicat de ce important sa traim in Prezent, si apoi de Dr. Panaite Cristian, fondatorul clinicii de slabit Kilostop, care si-a incheiat discursul cu un sfat: daca vrem sa slabim, sa ne gasim un prieten, care sa ne devina „antrenor” in procesul nostru de slabit.

Pe scena au urcat si speakerii motivationali Andy Szekely si Andreea Raicu care au descris pasii importanti pentru a trai frumos si a avea o viata echilibrata.
Evenimentul de la Sala Palatului s-a incheiat in compania Florentinei Opris, care a moderat sesiunea de Intrebari si Raspunsuri, introdusa de Raluca Iliescu (Intrafit), dintre public si Dr Oz, dar si tombola la care s-au oferit premii de la partenerii evenimentului.

Seara zilei de 25 mai 2016 a adus in prim plan un alt eveniment privat, dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume Gala pentru excelenta in medicina, inovatie si domenii conexe, unde insusi Dr Oz  a acordat premiile. Desfasurata la Stejarii Country Club, incepand cu ora 19:00, Gala a fost prezentata de Razvan si Andreea Spiridon.

Evenimentul „Take your life to the next level” a fost sustinut de Borsec si organizat de catre Anca Pascu si Adela Vrinceanu-Celebidachi (A&A Exclamation Point), Diamond Experience si Claar Solutions.  

Parteneri: Mobilpay, Praktiker, Stejarii Country Club, Florence Nightingale Hospitals, Dellos, Heme, EVITAL Functional Food Divizion,Limone, Five 2 go, Zebra Catering, Bucharestbycar, Leonidas, Murad, Illy, Velvet Dental, ERSA, BDG Import SRL, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia, AmCham Romania, World Class Romania, Regina Maria, Atasagon, Aktis, Kilostop, Himalaya, Uber, Cold Press Juicery, Bucuresti Mall, Promenada, AiSucces, Mai Noi, Infrafit, Desprespa.ro

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Academia Catavencu, Agerpres, Revista Cariere, Revista Luxury, Nine O’clock, Saptamana Medicala, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, news.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, revistamedicalmarket.ro, medipedia.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, calatoriaperfecta.ro, casamea.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, healthconnections.ro, florinabadea.ro, Learning Network, medguru.ro, stefani-boutique.ro, suntfericita.manager.ro, sanatatesistaredebine.ro, andreearaicu.ro, news.ro, ADPM, Caminul, Casa mea, Claudia Predoana, Dor de duca, EmmaZeicescu.ro, Ideal Mariaj, ileanaandrei.ro, medical market, new edition news, noste natural, romantic.org, Ligia Pop.

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicina

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0