Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegem tinuta pentru nunta, in functie de rolul pe care il avem

de Ana-Maria Tudor la 2015-06-09
Cum alegem tinuta pentru nunta, in functie de rolul pe care il avem
Desi o nunta se planifica si se anunta cu mult timp inainte, in afara de mireasa si de mire, aproape toti ceilalti participanti amana alegerea tinutei pentru ultimul moment.



Alegerea tinutei potrivite pentru o nunta depinde si de rolul pe care il avem la acest eveniment: domnisoara sau cavalerul de onoare, socrii, rude apropiate sau prieteni. In cazul domnisoarei de onoare este indicat sa se intereseze de tematica evenimentului si de detaliile, accesoriile localului.

Daca locatia aleasa este pretentioasa, alege rochii de seara lungi intr-o nuanta apropiata aranjamentelor florale, daca nunta se desfasoara intr-un cadru mai relaxat, la piscina sau pe marginea unui lac opteaza pentru rochite diafane, scurte. Evita sa porti alb pentru ca nu poti concura cu mireasa, in schimb opteaza pentru nuante calde si pastelate de lila, vernil, roz trandafiriu sau portocaliu-piersica. Ca materiale, orienteaza-te catre dantela si voal cu aspect diafan si relaxat!

In cazul mamei miresei sau mamei mirelui, alegerea este una si mai dificila, deoarece este un moment emotionant. Chiar daca nu ai mers la cumparaturi in ultima vreme pentru o rochie de ocazie, nu poti sa te imbraci cu ceva ce detii deja in garderoba. Discuta cu mireasa, incearca sa intelegi viziunea ei asupra acestui eveniment si cumpara-ti rochia potrivita, doar atunci cand ai inteles exact toate detaliile nuntii. Ia in considerare detalii precum varsta, silueta si nuantele care iti vin bine.

Respecta formalitatile evenimentului, iar in acest fel tu vei fi admirata, mireasa multumita si petrecerea de nunta va fi un adevarat succes.

Pont: Evita nuantele de negru sau de rosu intens, dar opteaza pentru rochii de cocktial albastru-marin, grena sau verde frunza care sunt sobre, dar totodata elegante!

Poti alege tinute perfecta pentru o nunta din vis din colectia Bella Sposa:




Esti invitata la o nunta, o cununie, un botez sau alt tip de eveniment si nu stii cum sa alegi pantofii potriviti pentru tinuta de seara pe care deja o ai? Iata un mic ghid de supravietuire pentru alegerea pantofilor potriviti pentru tinute de seara




Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.98 din 5 - 26 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinuta de seara

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0