Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegi rujul perfect: trucul care te ajuta sa gasesti nuanta potrivita

de Viorica Ghinea la 2020-06-15
Cum alegi rujul perfect: trucul care te ajuta sa gasesti nuanta potrivita
In domeniul beauty inveti ceva nou in fiecare zi. Daca inainte se spunea ca cea mai buna metoda de a alege rujul perfect este culoarea tenului si a parului, acum specialistii in domeniu ne atrag atentia asupra altei zone a corpului. Afla in ce consta trucul care te ajuta sa alegi nuanta potrivita de ruj!


Rujul perfect: nicicand nu a fost mai usor sa il gasesti!


De cate ori nu te-ai intrebat care este rujul perfect pentru tine? De cate ori nu ai suspinat atunci cand ai vazut ca alte femei din jurul tau se pricep de minune sa aleaga acest tip de produs de make-up? De acum incolo alegerea nuantei care sa te complimenteze nu va mai reprezenta o provocare mare pentru tine.

Solutia vine de la talk show-ul The Doctors si tot ce trebuie sa faci este sa iti ridici bluza de pe tine si sa observi cu atentie culoarea sfarcurilor. Se pare ca nuanta lor este cea care dicteaza alegerea rujului perfect.

Medicul Travis Stork, gazda acestei emisiuni, a afirmat ca natura este cea care stie ce ti se potriveste cel mai bine. Pana la urma, de cate ori nu ai observat ca nuanta naturala a parului, de exemplu, iti complimenteaza cel mai bine trasaturile faciale?

In videoclipul de mai jos poti urmari momentul in care expertii talk show-ului The Doctors au demonstrat ca nuanta sfarcurilor sunt cel mai bun ghid in alegerea rujului perfect.



Ti se pare de necrezut acest truc beauty? Ei bine, afla ca, in urma acestei emisiuni, multe reprezentante ale sexului frumos au testat aceasta zona a corpului si s-au declarat incantate de rezultate.


Incearca si tu aces truc pentru alegerea rujului perfect si nu te va dezamagi!


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0