Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Cum am facut cea mai buna pasca de Paste din greseala

Cum am facut cea mai buna pasca de Paste din greseala
de la 2016-04-28
Cum am facut cea mai buna pasca de Paste din greseala

Totul a pornit de la cuptorul meu nou, cu o multime de functii, pe care abia asteptam sa il pun la treaba. Bonus, descoperisem si reteta celui mai bun chesscake din oras. Atunci am facut prima mea pasca de Paste, din greseala.


Am trecut pe la un supermarket rapid, am luat o tava rotunda de de prajituri cu fund detasabil, 3 cutii mici de crema de branza si niste biscuiti integrali. Restul ingredientelor necesare le aveam deja in casa. (Da, pentru un cheescake bun nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Aparent, nici pentru Pasca de Paste! :) )

Reteta chesscake facut acasa/Reteta pasca de Paste

Pentru blat:
250 gr biscuiti simpli
200 gr unt
zahar - optional (daca biscutii sunt dulci nu mai ai nevoie)

Pentru crema
500 gr crema de branza Philadelphia sau Exquisa
100 gr smantana
4 oua
o cana de zahar

Cum se face
Incepem, evident, cu blatul. Turtim bine de tot biscuitii. Eu am ales varianta clasica: i-am imbracat in folie de plastic si i-am batut cu facaletul. Intre timp, punem untul la topit, iar apoi il lasam sa se raceasca. Amestecam apoi intr-un bol biscuitii maruntiti cu unt, pana se omogenizeaza, iar apoi incepem sa intindem compozitia direct in tava rotunda de prajituri.

Pentru a te asigura ca nu se lipeste, pune o foaie de copt, iar apoi intinde compozitia de biscuiti exact ca pe un aluat de prajituri - atat pe fundul tavii, cat si pe peretii acesteia. Stratul trebuie sa fie potrivit, nici prea subtire, nici prea gros.

Apuca-te apoi de compozitia pentru crema. Bate ouale intr-un bol bine de tot. Intr-un alt vas mai maricel pune crema de branza, smantana, ouale batute si apoi cana de zahar. Amesteca-le bine si apoi rastoarna compozitia in tava, peste blatul de biscuiti.

Incalzeste cuptorul si apoi baga prajitura la foc. Temperatura recomandata - 120 de grade. Durata medie - 30-40 de minute.

Secretul cremei de branza: se intareste abia cand se raceste, asa ca vei avea impresia ca nu este gata. Asa am facut si eu: Am lasat cheescake-ul la cuptor peste 60 de minute si s-a transformat intr-o delicioasa pasca de Paste.

In functie de ce iti doresti sa obtii, cheescake sau pasca, vei tine prajitura la cuptor intre 30 de minute si o ora.

Las-o apoi la racit si serveste-o cu dulceata de fructe de padure. Este geniala!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

    Spune-ne opinia ta despre "Cum am facut cea mai buna pasca de Paste din greseala"



    1 + 10 =

    Cele mai citite articole

    Indiferent ca te implici mai mult ori mai putin intr-o relatie, hotararea de a incheia legatura ...
    “Somnul de frumusete” nu este o simpla sintagma, ci reprezinta o realitate. Pe perioada somnului, ...
    Specialistii in psihologia minciunii scot la iveala cateva comportamente ale persoanelor care ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    Nu prea e bio dacă adăugați apa. Fructele spălate le ...
    Va rog sa dati si cateva retete cu cartofi dulcI ,daca tot vorbiti despre ei.Mod de preparare prin ...
    Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

    Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

    Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton