Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum arata femeia ideala in viziunea unui barbat adevarat

Cum arata femeia ideala in viziunea unui barbat adevarat
Cu toate ca fiecare barbat este diferit, exista anumite trasaturi pe care fiecare barbat le apreciaza la o femeie. Sunt anumite lucruri care il vor determina sa doreasca sa te cunoasca la un alt nivel, mult mai profund. Daca vrei sa castigi inima barbatului viselor tale, trebuie mai intai sa intelegi ce anume il atrage la o femeie. Iata ce ne propune Christian Carter, autorul ebook-ului de succes „Catch Him and Keep Him” (Cum sa-l prinzi si sa-l pastrezi).


Bineinteles, discutam acum de barbatii adevarati, barbatii maturi care stiu ce vor de la viata si care sunt echilibrati din punct de vedere psihic, emotional si spiritual. Vorbim aici de acei barbati care se cunosc pe ei insisi, care evolueaza in mod constant si care isi doresc o partenera pe masura.
 Asadar, ce isi doreste un barbat adevarat de la o femeie?
 In primul rand, acesta isi doreste o femeie jucausa. Jocul este cea mai buna metoda de captare a atentiei barbatilor. Jocul ii innebuneste efectiv pe barbati si ii determina sa isi doreasca sa te cunoasca mai bine. Barbatilor le place sa fie activi si se exprima cel mai bine prin actiuni, nu prin cuvinte. Din pacate, femeile uita acest aspect si doresc sa atraga barbatii prin cuvinte. Insa adevarul (dureros) este ca barbatii nu se vor indragosti de tine pentru ceea ce spui, nu cuvintele ii vor atrage, ci experientele pe care le traieste alaturi de tine. Jucati-va impreuna (putina competitivitate nu strica), fiti sarcastici uneori si „inghiontiti-va” din cand in cand. 
Un barbat adevarat isi doreste sa aiba langa el o femeie independenta. Multe femei au parerea gresita ca barbatii cauta o femeie „mai slaba”, care sa ii faca sa se simta mai inteligenti si mai puternici. Insa realitatea este complet diferita. Barbatii adevarati isi doresc o femeie independenta, care sa ii inspire si care sa aiba o viata proprie si o personalitate bine conturate. Un barbat adevarat nu va fi niciodata intimidat de o femeie independenta. Ceea ce conteaza cu adevarat este ca femeia sa ramana ea insasi pe tot parcursul relatiei. Cel mai eficient mod de a comunica acest lucru barbatului este sa iti pastrezi propria independenta pe parcursul relatiei. Nu renunta la propriile tale interese, la prietenii tai, doar pentru a petrece mai mult timp cu el. Iar atunci cand esti cu el, ofera-i toata atentia si dragostea ta.
Un barbat adevarat isi doreste de asemenea o femeie matura din punct de vedere emotional. Cu siguranta ca vor exista situatii cand tu si partenerul tau veti avea pareri diferite sau nu va veti intelege unul pe altul. Cum vei reactiona in astfel de cazuri si cum iti vei exprima sentimentele? O femeie matura stie ca nu trebuie sa critice un barbat pentru felul in care se simte ea, ci trebuie sa isi exprime sentimentele in mod sincer, pentru a il ajuta pe barbat sa o inteleaga. Unul din cele mai importante aspecte atunci cand un barbat decide daca isi doreste sau nu sa aiba o relatie cu o femeie este acesta: cum reuseste femeia sa isi stapaneasca emotiile. Daca isi lasa emotiile sa ii scape de sub control, atunci barbatul isi pune niste mari semne de intrebare. Pe de alta parte, daca femeia reuseste sa isi exprime sentimentele in mod calm, ii va castiga respectul si increderea, iar barbatul isi va dori sa o aiba alaturi pe viata. Va vedea astfel ca femeia poate face fata oricarei situatii in mod calm.
Ce altceva isi mai doreste un barbat adevarat? O femeie de care sa fie puternic atras. Barbatii nu se tem neaparat de relatii, ci de relatiile in care nu exista pasiune si atractie fizica. Multe femei incearca prea mult sa se faca placute sau iau relatia prea in serios, mult prea devreme, fapt ce ii determina pe barbati sa fuga efectiv. Cel mai indicat este sa te relaxezi si sa lasi lucrurile sa evolueze in mod natural. Umorul si buna dispozitie ar trebui sa fie nelipsite din cadrul relatiei. Flirteaza, joaca-te, razi si fii imprevizibila. Nu te sfii sa faci lucrurile in mod diferit, pentru a-ti condimenta relatia. Fii deschisa la noi experiente si asigura-te ca barbatul viselor tale te gaseste intotdeauna extrem de atractiva.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.7 din 5 - 46 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0