Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum il convingi ca poti sa fii o sotie buna

de Ana-Maria Tudor la 2015-04-29
Cum il convingi ca poti sa fii o sotie buna
Nici nu ai idee de cate ori analizeaza un barbat din cap pana in picioare o femeie, inainte de a se gandi macar sa ii puna marea intrebarea si sa isi cheltuiasca mica avere pe inelul pe care inelarul tau il asteapta cu nerabdare. Te-ai intrebat daca esti pregatita pentru acel moment?


Indiferent daca se afla in fata primei casnicii sau este deja la a treia sau a patra experienta, un barbat are o mie de indoieli si un milion de astepari privind femeia perfecta, femeia care sa aiba acel ceva, femeia pe care sa si-o doreasca alaturi "la bine si la rau".

In afara de trasaturile fizice si preferintele evidente ale fiecarui barbat in parte, acesta va analiza cu multa atentie trasaturile de personalitate ale unei femei. Asadar, inainte sa visezi la fiecare dimineata in care te vei trezi cu un inel stralucitor pe deget si cu o pereche de sosete sub pat, demonstreaza-i cum esti tu cu adevara: o buna gospodina, o profesionista cu aspiratii inalte privind cariera, ai simtul umorului si il iubesti asa cum este!

Acestea sunt principalele asteptari pe care le are un barbat de la ACEA femeie. Pentru ca ii place ca partenera lui sa fie apreciata de cei din jur pentru frumusetea si eleganta ei, insa nu se multumeste cu o sotie sexi care nu isi doreste sa munceasca, ci doar sa stea acasa si sa creasca copii.

Asteapta de la tine sa faci mancare mai buna decat era obisnuit pe cand era la mama acasa, insa vrea sa ai planurile tale, o cariera stralucita si aspiratii inalte!

Isi doreste sa il iubesti pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce are! Nu incerca sa il schimbi si nu il lua peste picior de fata cu prietenii. Fii amuzanta, incearca sa il distrezi, nu ii plac persoanele melancolice, lipsite de simtul umorului.

Intelege-te bine cu parintii lui! Si cu celelalte 200 de rude pe care le vezi o data pe an. Va aprecia ca depui eforturi, chiar daca unele persoane sunt mai dificile si nu poti lega o relatie de prietenie cu ele. Arata-i ca iti pasa, petreceti sarbatorile in familie cand aveti ocazia si nu ii critica niciodata parintii/fratii. Despre rudele mai indepartate poti face uneori comentarii mai putin prietenoase, probabil nici el nu le indrageste pe toate.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi femei

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0