Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne detoxifiem corpul iarna?

de Sunt Fericita la 2017-01-17
Cum ne detoxifiem corpul iarna?
In secolul stresului si al poluarii, interactionam zilnic cu peste 80.000 de chimicale toxice, pe care tot noi le-am creat. Din acest motiv, imunitatea noastra este din ce in ce mai scazuta, obosim tot mai des si este momentul pentru a adopta o strategie zilnica de detoxifiere, pentru a ne recapata energia de odinioara.


Pe timpul iernii, misiunea noastra este cu atat mai grea, cu cat corpul nostru este mai sedentar si tinde sa inmagazineze mai multe toxine decat in mod normal. Atunci cand organismul nostru nu reuseste, prin detoxifiere, sa scoata mai multe toxine din sistem decat numarul celor care intra in sistem, de obicei se instaleaza blocaje periculoase si apar diverse boli cronice si activitate anormala a sistemului nervos.

Chiar daca organismul nostru ne ajuta destul de mult sa eliminam toxinele, prin colon, piele, rinichi, plamani sau sistemul limfatic, atunci cand solicitarile devin intense, organele sunt supuse presiunii, iar un ajutorul extern este recomandat de specialisti.

Unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in nutritie din Romania, Alec Blenche propune  un program complex de detoxifiere realizat special pentru perioada iernii.
Programul urmareste doi factori decisivi in procesul de detoxifiere: alcalinizarea organismului si eliminarea toxinelor. Pentru a indeplini aceste obiective, pe parcursul a minim trei zile, se va consuma doar hrana lichida sub forma a sapte bauturi diferite, astfel:

- Apa alcalina (bicarbonat de sodiu, ghimbir, lamaie, tinctura de muguri de magnolia).
   
- Suc vitalitate (sfecla rosie, mar, morcov, ghimbir). Curata si reimprospateaza sangele si ficatul, este bogat in fier, vitamina A, bun digestiv, tonic cerebral. De asemenea, confera vitalitate, echilibreaza instinctele de supravietuire.
   
- Suc imunitate (mar, morcov, catina, MSM, goji si pudra de macese). Intareste sistemul imunitar, este bogat in vitamina C si fitonutrienti si echilibreaza energia sexuala.
   
- Suc joy (ananas, portocala, mar, scortisoara). Curata sistemul limfatic, da energie, echilibreaza proiectia de sine, stima de sine, echilibrul emotional.
   
- Suc verde viu (mar, seminte de in, spirulina, polen). Este un detoxifiant celular, regleaza glicemia, este bogat in Omega 3, proteina completa (toti aminoacizii esentiali).
   
- Ceai digestiv (fenicul, lemn dulce, brusture, coada calului, giardinophyt = tinctura pentru paraziti interni). Are efect digestiv, purgativ, diuretic si echilibreaza energia comunicarii si a exprimarii creative.
  
- Suc antiox (catina, coacaze, afine, MSM, miere). Este un puternic antioxidant, bogat in vitamina C si flavonoide. Bautura ofera putere de vizualizare, intuitie si energie mentala.

MSM este prescurtarea pentru Metil Sulfonil Metan, o forma organica a sulfului, fiind esential in mentinerea echilibrului acid-alcalin (pH) al organismului, imbunatatirea sanatatii pielii si tenului, intarirerea firelor de par si a unghiilor.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.81 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sistem imunitar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre smoothie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0