Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne putem folosi de inteligenta superioara pentru o viata fericita

de Sunt Fericita la 2016-05-10
Cum ne putem folosi de inteligenta superioara pentru o viata fericita
Specialistii sustin ca au descoperit si au aplicat cu succes o metoda revolutionara care ne ajuta sa apelam la partea centrala a fiintei noastre, cunoscuta drept Centrum (sau Inteligenta Superioara), element care se afla in spatele tuturor reusitelor noastre, ideilor, dorintelor si experientelor cele mai inalte despre viata.


Aceasta metoda poarta numele de Terapie Subliminala, cunoscuta si ca Tehnica Centrum, si reprezinta un procedeu prin care putem obtine o colaborare eficienta intre resursele noastre interioare, intre inteligenta si constiinta noastra profunda, astfel incat sa scoatem la suprafata experientele noastre cele mai frumoase din viata si sa le retraim in viitor. Revolutionara tehnica a fost adusa publicului din Romania de Asociatia Romana de Hipnoza, dupa mai multe conferinte si ateliere de lucru sustinute de specialistii romani in Statele Unite ale Americii, fiind “importata” direct de la autorul ei, Dr. Ed Yager.

Terapie Subliminala se bazeaza pe principiul conform caruia personalitatea umana este alcatuita din mai multe aspecte sau fatete, iar toate acestea sunt controlate de o parte centrala care a fost denumita generic „Centrum”. In timpul sedintei, rolul unui specialist este sa se conecteze la aceasta parte centrala si sa il ajute pe client sa isi angajeze inconstientul pentru a descoperi cauzele problemelor, indiferent ca sunt de ordin fizic, emotional, intelectual sau comportamental, pentru ca apoi sa le rezolve, prin re-cadrare si re-conditionare.

“Partea cea mai frumoasa a Terapiei Subliminale este ca, odata ce a fost invatata si experimentata de mai multe ori, poate fi reprodusa, oricand dorim, cu sau fara ajutorul unui specialist. Tehnica se foloseste de o abilitate mentala speciala pe care fiecare dintre noi o avem: imaginatia. Terapia Subliminala s-a dovedit a fi extrem de eficienta atat in tratarea a numeroase afectiuni, cum ar fi: blocaje emotionale, frici, fobii, anxietate, insomnie, stari de depresie, dureri si disfunctii psihosomatice, etc. sau pur si simplu pentru a atinge potentialul si succesul maxim, prin armonizarea resurselor interioare, prin conlucrarea cu centrul fiintei”, declara Angela Nutu, vicepresedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

Pentru a elucida adevaratul sens si scop al Terapiei Subliminale ca proces terapeutic si pentru a populariza cat mai mult aceasta stiinta si arta terapeutica si de dezvoltare personala, Asociatia Romana de Hipnoza, in parteneriat cu Pro Succes Training, a lansat proiectul “Puterea Mintii”, adresat atat formarii viitorilor specialisti in domeniu, cat si publicului larg. Acest proiect contine programe specializate de formare in tehnici inovatoare de lucru cu forta extraordinara a subconstientului, cum ar fi Terapia Resurselor, Terapia Subliminala sau Training Profesional de Hipnoza. Puteti afla mai multe informatii despre Terapia Subliminala de pe pagina sa de prezentare: http://www.prosuccesstraining.ro/product/formare-terapia-subliminala/

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inteligenta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre constiinta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hipnoza

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0