Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum pot calatoriile sa te ajute sa scapi de anxietate

de Raluca Garbea la 2018-06-19
Cum pot calatoriile sa te ajute sa scapi de anxietate
Deseori poate nu te gandesti la anxietate sau depresie ca la niste forme de afectiuni care trebuie tratate. Lasate necontrolate, acestea iti pot afecta viata, prin crearea unui stres cronic si prin sporirea riscului de imbolnavire.


Anxietatea poate sa devina, in timp, o povara, iar fiecare iesire in lumea exterioara ceva terifiant.


Cum te pot ajuta calatoriile sa scapi de starile de anxietate?


Calatoriile te scot din rutina

Poate simti ca viata ta nu are un scop sau ca nu se intampla nimic care sa iti aduca bucurie. Calatoriile te scot din rutina zilnica si iti arata un nou sens, acela de a te bucura de fiecare moment si fiecare clipa.

Schimbarile te pot ajuta sa te relaxezi, sa te incarci cu energie pozitiva si sa te dezvoti din punct de vedere personal.

Calatoriile te ajuta sa intalnesti noi persoane

Calatoritul te ajuta sa iti faci noi prieteni. Potrivit unor studii, oamenii se simt uneori blocati in propria “viata” si incep sa dezvolte depresie sau anxietate pentru ca oamenii din jurul lor raman aceiasi. Indiferent daca ei au o influenta pozitiva sau negativa in viata ta, exista ceva in aceasta repetare sociala, zi de zi, care declanseaza o reactie negativa. Cu ajutorul calatoriilor, vei interactiona cu persoane noi in fiecare zi si s-ar putea ca aceasta sa fie schimbarea de care ai mare nevoie.

Calatoriile te ajuta sa gestionezi mai usor schimbarea

Cand calatoresti, vei intalni situatii inedite deoarece nu poti planifica totul, pana la cel mai mic detaliu. Astfel ca fortata de imprejurari, vor fi momente in care va trebui sa iei cele mai bune decizii in cel mai scurt timp sau sa te adaptezi unor situatii pe care, in alta perioada, le-ai fi crezut de netrecut.

Calatoriile iti ofera timp cu tine insati

Oamenii sunt fiinte sociale, iar rareori vor sa fie singuri in viata. Calatorind singura cand lupti cu stari de anxietate sau depresie, iti va da timp sa te gandesti la toate lucrurile frumoase pe care le ai, la toate momentele in care ai fost fericita si la toate planurile pe care le ai pentru viitor.

Timpul petrecut in compania propriei persoane constituie cel mai bun moment pentru a stabili scopuri pentru toate aspectele vietii si pentru a gasi modalitati de a le indeplini.





Sursa foto: pexels.com

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.56 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calatorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre anxietate

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0