Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti diminua durerile lombare pe durata zborurilor lungi

de Sunt Fericita la 2017-12-15
Cum poti diminua durerile lombare pe durata zborurilor lungi
Zborurile lungi pot cauza disconfort si dureri lombare, mai ales in cazul persoanelor care se confrunta deja cu astfel de probleme medicale. De aceea, specialistii ofera o serie de recomandari prin care poti diminua durerile de spate, pentru o calatorie cat se poate de confortabila cu avionul. Cu toate ca pozitia pe care o ai in timpul zborului nu este una dintre cele mai relaxante, iar libertatea de miscare este destul de limitata, va trebui sa te pregatesti din timp, daca resimti constant dureri in zona lombara. Iata cum:


Sfatul medicului


Apeleaza cu incredere la sfatul unui specialist inainte de calatoriile cu avionul, mai ales daca stii ca ai de zburat cateva ore bune. Acesta iti poate recomanda cele mai bune antiinflamatoare naturale pentru acest tip de calatorie, pe care sa le poti lua fara niciun fel de probleme chiar in timpul zborului. Tot sfatul unui profesionist te poate indrepta catre cel mai bun suport lombar pe care sa il folosesti pe durata intregului zbor, de aceea iti recomandam sa apelezi cu incredere la indicatiile specialistilor in domeniu.


Scaunul pe care stai


Nu este pentru nimeni un secret faptul ca spatiul de care dispui este foarte mic. Insa poti rezerva din timp un anumit scaun in avion, pentru a avea mai multa libertate de miscare, lucru extrem de benefic pentru spatele tau. Daca bugetul iti permite, ia-ti intotdeauna un bilet la clasa I, pentru ca locurile din aceasta zona sunt mult mai aerisite, iar tu dispui de mai mult spatiu pentru o pozitie mai comoda. Daca alegi totusi sa calatoresti la clasa a II-a, alege intotdeauna un loc langa culoar, pentru a-ti putea intinde fara probleme picioarele in cazul in care durerile de spate apar. Este foarte important sa porti pe sub haine o orteza pentru coloana vertebrala, ce tine spatele intr-o pozitie corecta, stimuleaza muschii spatelui si atenueaza durerile cauzate de pozitia in sezut, din timpul zborului.

Exercitii la inaltime


Nu ezita sa te ridici in timpul zborului de pe scaun, insa doar atunci cand insotitorii de bord iti permit acest lucru. Pentru a mai elimina din tensiunea cauzata de pozitia pe care o ai pe scaun, poti sta cateva minute in picioare sau poti merge chiar si pana la toaleta, pentru a-ti mai dezmorti picioarele. De asemenea, poti face o serie exercitii benefice pentru spate, chiar pe scaunul tau. Intinde-ti foarte bine mainile in sus si indreapta spatele cat de mult poti. Tinand in continuare spatele drept, poti incerca apoi sa iti atingi coatele, ducand bratele cat de mult poti in spate.


Cateva mici pregatiri, inainte de un zbor de cateva ore bune, pot fi chiar benefice pentru spatele tau. Asa cum ai vazut in randurile de mai sus, calatoria ta poate incepe cu o vizita la un specialist. Acesta iti poate recomanda cele mai potrivite antiinflamatoare naturale pentru acest zbor, precum si un suport lombar pe care il poti purta fara probleme pe sub haine, fiind extrem de benefic in diminuarea durerilor. De asemenea, locul pe care il ocupi in avion, precum si exercitiile de intindere a spatelui din timpul zborului, contribuie la estomparea durerilor lombare, pentru ca tu sa te poti bucura de o calatorie placuta, de la decolare si pana la aterizare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0