Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cum prepari cele mai bune macaroane cu branza, in stil frantuzesc?

Cum prepari cele mai bune macaroane cu branza, in stil frantuzesc?
de la 2014-06-04
Cum prepari cele mai bune macaroane cu branza, in stil frantuzesc?

Pentru o portie de mancare sanatoasa, nu trebuie sa mergi pana la capatul pamantului sau in cele mai luxoase restaurante cu putinta.


In randurile urmatoare va oferim o reteta incredibil de simpla pentru a prepara macaroane cu branza, in stil frantuzesc:

Ingrediente:
500 de grame de macaroane
500 de grame de branza
2 oua de gaina
2 linguri de unt
o mana de ierburi aromatice (busuioc, chimen, oregano)

Mod de preparare:

Fierbem macaroanele la foc mic si apoi le clatim cu apa rece. Le lasam in apa rece cu putina sare, pentru a-si pastra textura dura.

Separat, pasam branza cu furculita si adaugam ouale, impreuna cu untul si ierburile aromatice. Amestecam pana cand rezulta o pasta cremoasa. Daca branza este sarata, nu mai este nevoie sa adaugati sare.

Pastele se scurg bine de apa si apoi se amesteca cu pasta de branza. Se aseaza toata compozitia intr-un vas de yenna si deasupra se bate inca un ou si se presara ierburi aromatice.

Se da la cuptor, la foc mic, pana cand se rumenesc frumos, galben-auriu!

Pofta buna!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Spune-ne opinia ta despre "Cum prepari cele mai bune macaroane cu branza, in stil frantuzesc?"



6 + 6 =

Cele mai citite articole

Oamenii se simt intotdeauna intimidati in fata unei persoane care are personalitate puternica. ...
Mai mai multe zodii vor avea parte de urcusuri si coborasuri in aceasta perioada, insa pentru unele ...
Cat de simplu ar fi daca am vedea de la inceputul unei legaturi sentimentale o stampila care sa ne ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0