Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Cum prepari cele mai bune sarmale de post?

Cum prepari cele mai bune sarmale de post?
de la 2014-06-11
Cum prepari cele mai bune sarmale de post?

Mai rar sau chiar deloc, incercam sa mancam fara carne. Doctorii si nutritionistii recomanda consumul redus de carne si bogat in legume, fructe, seminte si nuci.


Mai jos va oferim o reteta extraordinar de simpla de sarmale de post:

30 de foi de vita de vie
200 de grame de orez
100 de grame de soia granule
verdeata la alegere: marar, patrunjel, oregano, leustean
2 legaturi de ceapa verde
sare, piper
5 linguri de ulei de masline


Cum se prepara sarmale de post rapid si simplu:
Punem foile de vita de vie la oparit, in apa fierbinte, timp de 5 minute pana cand se inmoaie.

Orezul spalat si tinut in apa fierbinte se caleste intr-o lingura de ulei si doua linguri de apa. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste la foc mic.

Soia se fierbe in apa cu putina sare si condimente la alegere: oregano, cimbru, chimen, curry si nu numai.

Soia se strecoara in sita de inox si apoi se adauga peste orezul calit in ceapa. Se mai calesc inca 5 minute si apoi se adauga in frunzele de vita de vie.

Sarmalutele rezultate se aseaza intr-o cratita. Pe fundul cratitei asezam frunze de vita de vie si coditele de patrunjel, marar si leustean.

Peste toate adaugam un sos de apa cu suc de tomate. Bagam la cuptor si lasam sa fiarba pana cand orezul s-a umflat si frunzele de vita de vie sunt cat se poat de fragede.

sursa foto: freeimages.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Spune-ne opinia ta despre "Cum prepari cele mai bune sarmale de post?"



4 - 2 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Cum prepari cele mai bune sarmale de post?"

BALICA ALEXANDRA @ 11-Aug-2014
"sarmale de post in foi de varza Se toaca 2-3 cepe ,se pun la prajit,se adauga orezul , se caleste putin , se pune boia de ardei dulce sau bullion strecurat, se adauga 100g stafide, se amesteca bine,Se impaturesc sarmalele ,se adauga zeama de varza care se completeaza cu apa, dupa gust, se lasa la fiert pina esteorezul si varza fiarta. sunt ff bune pofta buna!"

Cele mai citite articole

Supele si ciorbele instant sunt semipreparate cu o valoare nutritiva foarte scazuta, cu un continut ...
Dimineata este cea mai importanta perioada din zi deoarece, in functie de starea psihica pe care ...
In secolul stresului si al poluarii, interactionam zilnic cu peste 80.000 de chimicale toxice, pe ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Foarte interesant.Voi incerca si eu cu siguranta.
va rog sa ne spuneti cum se face usturoiul copt? In ulei sau la cuptor fara nimic, ce durata se ...
Eu am o relatie de 3 ani si avem ampreuna si un copil.Nu stiu de ce se tot cearta cu mine cand el ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton