Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cum prepari cele mai bune sarmale de post?

Cum prepari cele mai bune sarmale de post?
de la 2014-06-11
Cum prepari cele mai bune sarmale de post?

Mai rar sau chiar deloc, incercam sa mancam fara carne. Doctorii si nutritionistii recomanda consumul redus de carne si bogat in legume, fructe, seminte si nuci.


Mai jos va oferim o reteta extraordinar de simpla de sarmale de post:

30 de foi de vita de vie
200 de grame de orez
100 de grame de soia granule
verdeata la alegere: marar, patrunjel, oregano, leustean
2 legaturi de ceapa verde
sare, piper
5 linguri de ulei de masline


Cum se prepara sarmale de post rapid si simplu:
Punem foile de vita de vie la oparit, in apa fierbinte, timp de 5 minute pana cand se inmoaie.

Orezul spalat si tinut in apa fierbinte se caleste intr-o lingura de ulei si doua linguri de apa. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste la foc mic.

Soia se fierbe in apa cu putina sare si condimente la alegere: oregano, cimbru, chimen, curry si nu numai.

Soia se strecoara in sita de inox si apoi se adauga peste orezul calit in ceapa. Se mai calesc inca 5 minute si apoi se adauga in frunzele de vita de vie.

Sarmalutele rezultate se aseaza intr-o cratita. Pe fundul cratitei asezam frunze de vita de vie si coditele de patrunjel, marar si leustean.

Peste toate adaugam un sos de apa cu suc de tomate. Bagam la cuptor si lasam sa fiarba pana cand orezul s-a umflat si frunzele de vita de vie sunt cat se poat de fragede.

sursa foto: freeimages.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Spune-ne opinia ta despre "Cum prepari cele mai bune sarmale de post?"



5 + 5 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Cum prepari cele mai bune sarmale de post?"

BALICA ALEXANDRA @ 11-Aug-2014
"sarmale de post in foi de varza Se toaca 2-3 cepe ,se pun la prajit,se adauga orezul , se caleste putin , se pune boia de ardei dulce sau bullion strecurat, se adauga 100g stafide, se amesteca bine,Se impaturesc sarmalele ,se adauga zeama de varza care se completeaza cu apa, dupa gust, se lasa la fiert pina esteorezul si varza fiarta. sunt ff bune pofta buna!"

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0