Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum purtam corect hainele cu imprimeuri

de Sunt Fericita la 2016-05-26
Cum purtam corect hainele cu imprimeuri
Exotice, extravagante, ultra-colorate, cu forme neasteptate, imprimeurile domina, an de an, lookbook-urile brand-urilor high-fashion. Totusi, raman un subiect sensibil si greu de gestionat. Exista insa cateva reguli de "bun-simt" vestimentar care, odata aplicate, pot transforma imprimeurile in arme redutabile de moda ce pot actiona in favoarea ta.


Dungile iti pot pune in valoare silueta sau dimpotriva pot scoate in evidenta imperfectiunile corpului tau. Dungile verticale sunt potrivite persoanelor ce doresc sa obtina un aspect longilin al siluetei. Sunt potrivite in rochii mulate pe corp, ce te vor face sa pari inalta si slaba sau fustelor creion. Dungile orizontale se potrivesc oricarei siluete daca alegem topuri sau camasi cu un astfel de imprimeu. Rochiile sau fustele cu dungi orizontale sunt alegeri "iscante", daca nu esti inalta si slaba. Tina cont de un lucru: cu cat sunt mai late dungile, cu atat mai mica de inaltime vei parea.


 
Prima varianta de purtare a dungilor, recomandata de The Dresser (consilierul tau de shopping on-line) este clasica, eleganta si cu o tenta feminina. De exemplu, putem combina o camasa din bumbac cu dungi verticale, ce pune in valoare bustul cu o fusta creion din matase, pantofi stilleto si o geanta structurata, pentru un look business. A doua varianta este mai relaxata si se potriveste vacantelor si iesirilor de week-end. Combinam un top cu dungi orizontale si maneci scurte cu skinny jeans colorati.

Daca suntem foarte indraznete putem combina dungi in partea superioara a tinutei cu dungi in partea inferioara, cu atentie sporita asupra texturilor materialelor si a croielilor. Efectul insa va fi fabulos, iar in acest caz tinuta necesita o accesorizare minimalista.
 


Imprimeurile florale isi fac timid aparitia primavara si infloresc vara! Flori mici si delicate sau flori mari si colorate, imprimeuri florale stilizate, exotice, florile alcatuiesc un "buchet vestimentar" irezistibil! In cazul rochiilor este recomandat sa tinem cont de lungimea ei: cu cat e mai lunga rochia, cu atat tocurile sunt mai mici si invers. Accesoriile trebuie sa fie minimaliste pentru a nu transforma tinuta intr-o "gradina de zarzavat", iar pantofii si geanta musai intr-o singura culoare! La birou, The Dresser iti recomanda o rochie din matase cu imprimeu floral. O poti purta cu tocuri la birou sau cu balerini la garden party.

Fustele cu imprimeuri florale sunt esentiale pentru garderoba oricarei femei. Daca ai o structura clasica, poarta-le cu topuri uni. De exemplu, combina o fusta din matase cu flori mari cu un top fin. Daca esti indrazneata, experimenteaza: combina o fusta cu flori cu un top cu dungi, dar fii atenta ca ambele piese vestimentare sa fie in aceasi paleta de culori.
 


Imprimeurile geometrice dau o tusa artistica tinutei tale si pot avea de la un aer retro, la unul futurist. Daca esti adepta unui stil subtil poti adopta o camasa cu patratele, pe care o poti purta cu pantaloni evazati, tocuri inalte si o geanta eleganta. O varianta sigura este o rochie cu elemente geometrice sau un top cu carouri pe care il poti purta cu pantaloni uni. Le gasesti pe toate pe www.thedresser.ro.
 
Daca tot am vorbit de tinute artistice, chiar picturale, imprimeurile digitale au intrat puternic in tendinte. Recomandarea The Dresser este un top pe care il poti purta cu o fusta uni din matase pentru un efect spectaculos! Si nu uita: alege obiecte vestimentare din materiale de calitate, precum bumbacul, matasea, vascoza, inul, casmirul, pielea pentru confort si rafinament!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imprimeuri

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0