Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai dinti albi si stralucitori fara sa mergi la dentist

de Ana-Maria Tudor la 2015-03-16
Cum sa ai dinti albi si stralucitori fara sa mergi la dentist
Alimentele pe care le consumam in fiecare zi, dar mai ales viciile deloc sanatoase, precum cafeaua si tigarile, ne afecteaza dantura si ne fac sa zambim mai putin.


Majoritatea alimentelor si bauturilor ne afecteaza pe zi ce trece: ne trezim cu dantura ingalbenita, cu pete si tartru la nivelul dintilor. Din cauza asta, de multe ori, evitam sa mai zambim cu pofta, fiind stanjeniti de aspectul danturii noastre.

Nu avem cum sa evitam acest aspect, insa avem la indemana cateva modalitati prin care ne putem curata dintii la noi acasa, daca nu ne plac vizitele dese la stomatolog:

Tratament cu capsuni: spala cateva capsuni si taie-le in doua si maseza cu cate o bucata fiecare dinte in parte. Vei observa ca enzimele din capsuni curata rapid petele de pe dinti. Nu abuza de acest tratament, deoarece iti poti distruge smaltul dintilor.

Tratament cu coji de portocale: taie coaja de la o portocala in bucati micute si maseaza usor dintii cu ea, apoi clateste bine cu apa. Aciditatea cojii de portocale iti va albi dinti ingalbeniti.

Tratament cu bicarbonat de sodiu: pune intr-un vas micut o lingura de bicarbonat de sodiu, o lingurita de sare si cateva picaturi de suc de lamaie. Amesteca bine compozitia si foloseste-o pe o periuta, in loc de pasta de dinti si spala-ti dantura cum o faci in mod obisnuit. Clateste-te bine cu apa si bucura-te de o dantura alba si stralucitoare.

Tratament cu otet de mere: proprietatile otetului de mere ajuta la curatarea si albirea rapida a danturii tale. Nu incerca acest tratament mai des de doua ori pe luna!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0