Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai o piele stralucitoare de sarbatori

Cum sa ai o piele stralucitoare de sarbatori
Fiecare femeie e frumoasa in felul ei, insa un criteriu foarte important al frumusetii este aspectul tenului. Pielea trebuie ingrijita in orice anotimp, dar iarna are nevoie de tratamente speciale pentru a inlatura efectele frigului si vantului. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai pielea mai stralucitoare de sarbatori...


1. Tenul trebuie curatat in mod regulat. Mai exact, de doua ori pe zi: dimineata si seara. Produsele de curatare a pielii se aleg in functie de tipul de ten si nu trebuie sa fie neaparat cosmetice din comert. Exista multe uleiuri tratamente naturale care functioneaza la fel de bine. Un aspect important, atunci cand vorbi de curatatea tenului, este ca nu trebuie folosita niciodata apa calda sau fierbinte; dupa umezirea si masarea tenului cu crema demachianta, fata trebuie spalata cu apa rece.
2. Tenul trebuie mereu hidratat, mai ales in anotimpul rece, cand vantul poate aduce daune mari pielii. Mai ales daca ai tenul uscat, trebuie sa ai grija ca pielea ta sa primeasca tratamentul de care are nevoie. Daca preferi variantele naturale, poti alege dintre uleiul de cocos sau cel de migdale pentru a hidrata fata.
3. O alta regula de aur pentru a avea o piele stralucitoare este sa nu te culci niciodata machiata. Machiajul astupa porii si poate cauza acnee.
4. Dupa cum aminteam mai sus, fata trebuie spalata cu apa rece, nu calda, calduta si in nici un caz fierbinte.
5. Bea multa apa. Nu numai ca vei fi mai plina de energie, dar si pielea iti va straluci de sanatate, pentru ca va fi suficient de hidratata din interior.
6. Zambeste des. Desi multe femei nu exagereaza cu expresiile faciale pe ideea ca vor face riduri, zambetul este foarte bun pentru a stimula muschii faciali. Unul din motivele pentru care apar ridurile este faptul ca acesti muschi isi pierd elasticitatea.
7. Foloseste masti de fata, alese in functie de tipul de ten. Mastile de fata ajuta pielea sa se rehidrateze si exfolieze, scapand de particulele care se acumuleaza in timp in pori.
8. Nu pune prea des mana pe fata, pentru ca poti aduce murdarie si microbi.
9. Alege o crema de zi cu factor de protectie SPF, chiar si iarna.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stralucitoare

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0