Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai o silueta de vis si un ten ce radiaza de frumusete

de Alina Ilie la 2017-08-09
Cum sa ai o silueta de vis si un ten ce radiaza de frumusete
O dieta echilibrata insotita de un stil de viata activ iti ofera sansa de a-ti pastra un fizic frumos, care sa iti dea incredere in tine. Cu toate acestea, in functie de structura corpului, de metabolism si de factorii genetici, grasimea de pe abdomen poate fi extrem de dificil de indepartat. De asemenea, stilul de viata nesanatos se poate citi cu usurinta pe chipul nostru. Petele, uscaciunea fetei, roseata, cearcanele, ridurile, dar si alte probleme ale pielii pot fi agravate de stilul de viata haotic. Cum sa iti remodelezi silueta si sa te relaxezi dupa o zi obositoare la serviciu? Iata ce produse poti sa folosesti pentru o stare de bine:


Centura pentru abdomen

Centura pentru abdomen este dispozitivul ideal pentru tine daca iti doresti sa imbini utilul cu placutul si sa arati mai bine ca niciodata! Daca ai un stil de viata sedentar sau un program de munca extenuant care te impiedica sa faci sport atat cat ti-ai dori, acest produs te va ajuta sa obtii abdomenul ideal. (...mai multe detalii aici >>)

Perie siliconica pentru curatarea fetei

Uita de grijile pe care ti le produce un ten cu probleme! Peria siliconica e creata in asa fel incat sa exfolieze exclusiv in functie de tipul tau de piele, avand marimi diferite ale porilor si trepte variate de vibratii!

Saloanele de cosmetica sunt costisitoare si nu intotdeauna isi doresc ca tu sa obtii rezultatele cele mai bune in cel mai scurt timp!

Centura lombara magnetica cu turmalina

Turmalina este unul dintre foarte putinele minerale care emit in mod natural radiatii infrarosii, radiatii ce au abilitatea de a patrunde in toate tesuturile organismului.

In plus, pe langa radiatii infrarosii turmalina emite si ioni negativi, acestia avand un rol major in oxigenarea creierului.

Centura ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice in regiunea lombara, diminuand tensiunile si durerile cauzate de hernii de disc, traumatisme, neuropatii, afectiuni ale musculaturii paravertebrale lombare. (...centura lombara se poate comanda aici >>)

 Masca faciala cu pietre de jad

Jadul absoarbe energiile negative. Pielea se tonifica si este puternic stimulata, devenind elastica si catifelata prin sporirea nivelului intern de hidratare. Aceasta piatra semipretioasa este cunoscuta de mii de ani pentru calitatile sale si pentru efectele ei benefice in ceea ce priveste sanatatea, echilibrul si armonia.

Plasturi detoxifianti cu fibre vegetale si turmalina

Plasturii detoxifianti te scapa de toate efectele neplacute ale acumularii de toxine in organism: ameteli, somnolenta, dureri de cap, apatie, oboseala. In cele 8 ore de somn, plasturii vor absorbi toxinele din organism, astfel ca, dimineata, ei vor avea un aspect plin (imbibat), de vina fiind tocmai toxinele pe care le-au absorbit.

Vezi aici si alte produse cu efecte benefice asupra sanatatii si frumusetii tale >>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0