Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai un abdomen plat. Trucuri pe care trebuie sa le cunosti

de Camelia Diaconu la 2020-06-29
Cum sa ai un abdomen plat. Trucuri pe care trebuie sa le cunosti
Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de invidiat. Este valabil si in cazul barbatilor, grasimea de pe abdomen fiind unul dintre lucrurile inestetice pe care le detesta, motiv pentru care se chinuie ore intregi la sala sa o elimine. Insa, inainte de toate, trebuie sa stii ca exista cateva trucuri, simple, dar care te vor ajuta sa elimini mai repede grasimea de pe abdomen, chiar si atunci cand nu faci sport in exces.


Metode simple de a elimina grasimea de pe abdomen
 

Trucurile simple sunt recomandate pentru a fi luate in calcul in fiecare zi, in felul acesta te vei bucura de un abdomen plat, fara grasime, care sa porneasca spre solduri.
 
Evita zaharul. Da, zaharul este inamicul numarul unu pentru sanatate. Nu este recomandat deloc, ba mai mult se incearca sa fie inlocuit cu indulcitori naturali. Insa, pentru ca pofta este mare, nu intotdeauna poate disparea din meniul zilei. Insa, daca iti doresti un abdomen plat, de invidiat, atunci trebuie sa stii ca este imperios necesar sa eviti zaharul din prajituri, bauturi dulci si orice alte alimente dulci.
 
Consuma multa apa. Un consum zilnic de cel putin 2 litri pe zi de lichide este obligatoriu. Insa, stim ca de multe ori nu mai poti consuma atat de multa apa si renunti la acest obicei. Pentru a nu te plictisi de gust, incearca sa iti prepari acasa propriile bauturi care sa te ajute sa iti detoxifici organismul. Consuma apa cu lamaie, apa cu castravete sau chiar apa cu putin ghimbir.
 
Nu consuma alimente bogate in calorii. Stim, o portie de cartofi prajiti este intotdeauna gustoasa, insa nu este si sanatoasa. Evita alimentele ce contin un numar mare de calorii, mai ales seara tarziu. De asemenea, evita alimente mult prea bogate in proteine, pentru a nu ingreuna digestia seara. Consuma fructe sau legume la ultima masa a zilei, iar cele mai recomandate sunt castravetele, broccoli, sparanghel, cirese, varza kale, etc.
 
Nu uita de fibre. Consuma fibre pentru a-ti ajuta organismul sa lucreze. Mai mult de atat, un consum regulat de fibre te poate ajuta si sa ajungi la un nivel de saturtie mai repede, astfel ajungand sa mananci doar atat cat corpul are nevoie, nu mai mult. Fulgii de ovaz sunt o solutie benefica pentru a obtine un abdomen de invidiat.
 
Fa sport. Miscarea zilnica este cel mai bun antrenament care te ajuta sa scapi de grasimea acumulata in zonele nedorite. Un stil de viata echilibrat presupune o dieta diversificata, dar si miscare, sport zilnic. Daca nu esti adeptul alergatului, atunci fa alte exercitii care te solicita. Obisnuieste-te sa te plimbi cel putin 30 de minute in fiecare zi. Miscarea te poate ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen, dar si sa ai un stil de viata sanatos.
 
Evita produsele care promit un slabit garantat. Ceaiurile sau pastilele de slabit nu sunt chiar cea mai recomandata solutie atunci cand vrei sa slabesti. Renunta sa iti intoxifici stomacul cu medicamente si opteaza pentru un stil de viata sanatos bazat pe alimentatia potrivita si miscare zilnica.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.91 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0