Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi o oja de unghii de calitate buna

Cum sa alegi o oja de unghii de calitate buna
Unghiile unei femei sunt ca o carte de vizita. Daca iti poti face manechiura acasa, cu ajutorul ustensilelor necesare si cu putina indemanare, problema apare cand trebuie sa aplici oja, pentru ca e de proasta calitate, fara ca tu sa stii. Iata cateva sfaturi despre cum trebuie sa alegi oja de unghii, ca sa scapi de probleme mai tarziu...


Atunci cand alegi o oja, priveste cu atentie pensula de aplicat - poti face asta, cel mai usor, intorcand sticluta de oja cu jocul in sus. Pensula nu trebuie sa atinga baza sticlutei, dar nici nu trebuie sa fie prea scurta. De asemenea, firele trebuie sa fie fine, uniforme, si sa stea lejer.

Pentru a alege o oja de unghii de calitate buna, mai trebuie sa faci testul picaturilor. Deschide oja, ridica pensula si numara cate picaturi cad in sticluta. O oja buna picura timp de 3-5 minute, fara ca picaturile sa se intinda.

Fii atenta si la forma sticlei! Intr-adevar, o oja cu o sticla in forma ciudata este aproape un obiect de colectie si poate ajunge la loc de cinste pe masuta ta cu cosmetice, insa nu este deloc practica, deoarece in onduleurile sticlei se aduna particule de culoare. Alege in schimb o oja cu biluta metalica inauntru, pentru ca aceasta ajuta la amestecarea culorii si la obtinerea unei culori uniforme.

Oja colorata nu contine ingrediente care protejeaza sau inaresc unghia. Daca stii ca unghiile tale sunt sensibile, inainte de oja, aplica o baza protectoare speciala.

Ai grija la ojele sidefate! Oja sidefata poate contine calciu in lista de ingrediente, si desi pare un lcuru bun, nu este: surplusul de calciu poate duce la exfolierea unghiilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.12 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oja

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alegi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre buna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pensula

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0