Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi o palarie de soare in functie de forma fetei

de Lavinia Rorich la 2017-08-25
Cum sa alegi o palarie de soare in functie de forma fetei
Anul acesta e musai sa porti palarie de soare - este un accesoriu la moda si necesar in acelasi timp, daca te gandesti la cat de arzator e soarele. Orice femeie poate arata bine daca poarta o palarie de soare potrivita pentru forma fetei sale. Iata cateva sfaturi utile care sa te ajute sa alegi o palarie de soare in functie de forma pe care o are fata ta: ovala, rotunda, in forma de inima, prelunga sau patrata...


O palarie de soare e un accesoriu practic si estetic in acelasi timp, care te salveaza de arsurile solare, dar iti da un aer elegant si sofisticat - plus ca e foarte la moda in anul acesta. Cum schimbarile climatice au devenit din ce in ce mai evidente, iar soarele este mult mai arzator vara, e absolut necesar sa iti protejezi pielea de efectele sale nocive. In afara de crema de fata, care ar trebui sa aiba si un factor de protectie solara, o palarie de soare este un accesoriu obligatoriu.

Cum sa alegi o palarie de soare pentru o fata ovala

Daca ai fata ovala, te poti considera fericita! Ti se potriveste aproape orice fel de palarie de soare si poti aborda orice stil doresti. Incearca berete baietesti cu cozoroc mare sau mic, in culori deschise si vesele. O alta palarie de soare considerata un must-have al acestei veri este palaria fedora (vezi poze mai jos) de panza sau de paie, cu esarfa - nu uita ca poti schimba stilul abordat foarte simplu, prin schimbarea esarfei. Poti inclina palaria inspre frunte sau spre spate. Ai mare grija sa nu alegi o palarie de soare cu calota mai mica decat linia pometilor.


Cum sa alegi o palarie de soare daca ai fata in forma de inima

Fetele cu foma de inima sunt foarte versatile cand vine vorba de accesorii precum palariile de soare. La acest tip de fata se potrivesc beretele, palariile de soare rotunjite in partea de sus, palariile clopot sau cele care au cozorocul nu foarte mare.


Cum sa alegi o palarie de soare pentru o fata rotunda

Pentru a-ti scoate in evidenta trasaturile, alege o palarie de soare cu boruri late, in stil fedora sau cowboy. Iti va sta cel mai bine daca porti palaria de soare usor pe o parte. Nu alege palarii cu calote joase si boruri inguste, pentru ca nu se potrivesc deloc pentru o fata rotunda.

Cum sa alegi o palarie de soare pentru o fata prelunga

Stai departe de orice palarie de soare care are forma patratoasa, pentru ca tinde sa iti alungeasca si mai mult chipul. Daca ai fata prelunga, alege o palarie de soare cu calote joase sau putin inalte, cu boruri largi, care sa echilibreze cumva lungimea si forma fetei tale. Cel mai bine iti sta cu palarii cu accesorii deosebite, cu flori sau funde.


Cum sa alegi o palarie de soare pentru o fata patrata

Palariile de soare care ti se potrivesc cel mai bine sunt cele cu boruri largi. Alta varianta ar fi o palarie de soare cu multe linii ondulate. Nu purta niciodata palarii cu forma patratoasa.




De pe lista de shopping a hainelor de vara nu trebuie sa iti lipseasca costumele de baie. Descopera principalele directii fashion in materie de costume de baie pentru vara 2017.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.23 din 5 - 20 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre palarie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre soare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alegi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alege

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0