Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi un fotograf de nunta profesionist in 4 pasi

de Viorica Ghinea la 2017-12-18
Cum sa alegi un fotograf de nunta profesionist in 4 pasi
Alegerea unui fotograf de nunta profesionist se poate dovedi o adevarata provocare pentru miri, mai ales daca nu au deloc experienta in acest domeniu. Nu poti sa alegi pe oricine sa transpuna in imagini cel mai frumos eveniment din viata voastra. Este important sa gasesti un specialist care sa fie pe stilul cuplului si care sa inteleaga viziunea voastra. Descopera in randurile de mai jos care sunt pasii care te ajuta sa gasesti fotograful de nunta potrivit.


Pasul 1
 

Fa-ti temele din timp cand alegi un fotograf de nunta profesionist
 

Inainte de a incepe sa cauti un fotograf de nunta profesionist, gandeste-te ce stil de fotografie te atrage si cum ti-ari dori sa arate nunta ta in imagini. Spre exemplu, atat tu, cat si mirele sunteti mai atrasi de stilul romantic, ce iti induce o stare de visare, ori va doriti o sedinta foto mai amuzanta? In functie de ceea ce va doriti amandoi, puteti sa alegeti atat fotograful, cat si cameramanul pentru evenimente.
 
 
Pasul 2
 

Cere recomandari despre firme si specialisti in domeniu
 

De cele mai multe ori, mergi la sigur atunci cand ceri recomandari in privinta unor firme ce asigura foto si filmari profesionale pentru nunti. Solicita cateva informatii rudelor, prietenilor si colegilor care au facut deja pasul cel mare, iar acum au experienta in domeniu. Ghideaza-te dupa ce iti spun acestia, studiaza stilul fotografilor recomandati si fa o alegere care sa va reprezinte cuplul.

 
Pasul 3
 

Intalneste-te fata cu in fata cu fotograful ales
 

Atunci cand alegi un fotograf de nunta profesionist este indicat sa aveti inainte o intalnire fata in fata, nu sa va vedeti direct in ziua evenimentului. Principalele trasaturi de care trebuie sa dea dovada sunt: creativitatea, imaginatia, bunul gust si atitudinea deschisa. Este important sa existe o chimie intre voi, sa inteleaga ceea ce va doriti de la sedinta foto si sa va completeze ideile. De asemenea, tine cont de faptul ca acesta trebuie sa aiba un portofoliu relevant si cunostinte solide in domeniu. 
 
In plus, este esential sa te asiguri ca firma pentru care lucreaza asigura servicii de foto si filmari nunta in Bucuresti sau in orice alt colt al tarii sau chiar in afara. Specialistul cu care doriti sa lucrati trebuie sa va lase impresia ca este deschis la orice provocare, nu ca are reticente in ceea ce priveste sugestiile voastre.
 
Tot acum este momentul sa discutati despre pachetele de servicii pe care le ofera firma astfel incat sa nu aveti surprize neplacute in timpul ori dupa incheierea evenimentului.

 
Pasul 4
 

Stabileste detaliile cu fotograful de nunta profesionist
 

Odata ce ai ales un fotograf de nunta profesionist, asigura-te ca acesta este la curent cu tot ceea ce iti doresti de la el. Atunci cand optezi pentru un pachet de foto si filmari profesionale pentru nunti, trebuie sa fii atent la contractul pe care il semnezi. Este important sa faci acest pas pentru a te feri de fotografii amatori din partea carora poti avea parte de neplaceri. Acest act trebuie sa contina termenul de predare al fotografiilor, numarul acestora, suportul pe care se predau, suma si modalitatea de plata. De asemenea, puteti sa mai includeti si alte detalii la care tineti. Astfel va veti asigura ca cerintele voastre vor fi respectate de catre fotograful de nunta profesionist, dar si de catre cameramanul pentru evenimente. 
 
 
Alegerea unui fotograf de nunta profesionist potrivit se va vedea in pozele voastre de la eveniment. De aceea este indicat sa urmati cu atentie pasii de mai sus. Acestia vor fi ghidul tau catre un eveniment reusit, exact asa cum va doriti.



Foto: pixabay.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fotograf

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0