Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa arati bine fara machiaj? Descopera secretele unui makeup artist celebru!

de Viorica Ghinea la 2020-11-04
Cum sa arati bine fara machiaj? Descopera secretele unui makeup artist celebru!
Produsele de machiaj au devenit in ultima perioada la fel de indispensabile precum hainele. Nu multe reprezentante ale sexului frumos ies din casa fara sa aplice macar putin fond de ten ori ruj. Nu crezi ca poti sa arati bine fara machiaj? Iata ce secrete ne impartaseste un makeup artist celebru!


Poti sa arati bine fara machiaj? Sigur ca da!


Makeup artistul Leslie Munsell ne impartaseste cateva secrete de beauty cu ajutorul carora vei invata cum sa arati bine fara machiaj. De altfel, look-ul natural este urcat la rang de arta in ultima perioada chiar de catre specialistii din domeniul frumusetii si al modei. Vedete ca Alicia Keys, Busy Philipps si Jennifer Garner il adopta deja si arata uimitor. Se pare ca era machiajului intens va apune in curand. Nu degeaba tot mai multe reprezentante ale sexului frumos posteaza incantate selfiuri cu hastag-ul #nomakeup pe conturile lor de socializare.

Tu esti pregatita sa iesi din casa fara machiaj? Daca nu ai curajul necesar, iata trucurile beauty pe care trebuie sa le pui in aplicare imediat.

Leslie Munsell este makeup artist in Miami si este fondatoarea unei linii cosmetice - Beauty For Real. Aceasta ne sfatuieste sa punem accent pe hidratarea pielii, pe aranjarea sprancenelor si pe stilizarea parului. Ca sa te simti increzatoare in atuurile tale fizice, pielea ta trebuie sa fie fresh si stralucitoare. Prin urmare, trebuie sa acorzi o atentie deosebita ritualului de ingrijire a pielii.

Pentru ca pielea ta sa arate mai luminoasa si mai tanara, include in rutina ta un serum pe baza de vitamina E. De asemenea, nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de infrumusetare o crema hidratanta potrivita pentru tipul tau de ten si un ulei vegetal.

Ai grija si de buzele tale! Pentru ca acestea sa aiba un aspect hidratat si sanatos, trebuie sa le exfoliezi usor cu o periuta de dinti ori sa aplici un scrub cu zahar si ulei de masline.  Nu iesi din casa fara sa aplici putin balsam de buze. De asemenea, este indicat sa aplici seara, inainte de culcare, ulei de cocos pe buze.

Daca nu iti vezi viata fara rimel si creion de sprancene, afla ca iti poti inchide la culoare firele de par din zonele respective cu ajutorul ceaiului de nuc si al uleiului de ricin.

Ca sa arati bine fara machiaj, Leslie Munsell recomanda sa nu se omita exfolierea saptamanala a tenului si aplicarea unui fluid cu factor de protectie si fara ulei in compozitie.

Ce mai lipseste din ecutia frumusetii? Mai ai nevoie de un program de somn corespunzator, cele opt pahare de apa consumate zilnic, o dieta echilibrata si, nu in ultimul rand, increderea in sine.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.89 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea pielii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete naturala

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0