Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa canti la karaoke ca o profesionista

de Sunt Fericita la 2017-11-02
Cum sa canti la karaoke ca o profesionista
Cei mai buni prieteni te-au invitat sa iesiti impreuna la karaoke peste doua saptamani si nu esti sigura daca sa accepti sau nu, din cauza ca ti-e frica sa nu te faci de ras, pentru ca nu iti place sa canti in public, chiar daca ai o voce buna. Iti propunem sa nu mai stai pe ganduri si sa accepti invitatia amicilor tai, deoarece este foarte simplu sa ai succes la karaoke. Descopera, in continuare, ce trebuie sa faci astfel incat sa treci peste „frica de scena”, daca vrei sa te bucuri la maximum de orele petrecute la karaoke alaturi de prietenii tai.


Fa exercitii de respiratie

Cantatul este foarte solicitant si stresant, asa ca apuca-te sa faci niste exercitii de respiratie, de cateva ori intr-o zi. Nu trebuie sa fie ceva complicat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inspiri si sa expiri de 10-20 de ori, dupa care sa iei o pauza de cateva zeci de secunde ca sa-ti revii. Dupa ce ai terminat cu pauza, repeta procedeul de inca doua ori. Exericitiile de respiratie nu te ajuta doar sa nu te sufoci in timpul melodiilor  pe care vrei sa le canti, ci te elibereaza si de stresul care ti-ar putea afecta performantele muzicale.

Alege o melodie care iti place si repeta-o pana reusesti sa o canti perfect

Alege-ti o melodie preferata, pe care ai de gand sa o canti in seara de karaoke si exerseaz-o cat de mult poti. Intra pe Youtube, gaseste melodia preferata in varianta pentru karaoke si incepe sa o canti. Amenajeaza-ti un colt in dormitor pe post de scena si repeta. In timp ce repeti melodia, foloseste o oglinda, astfel incat sa-ti poti urmari „performanta artistica”. Inregistreaza-te cu ajutorul unui reportofon si asculta rezultatul de mai multe ori, ca sa poti sa-ti dai seama ce ai facut bine si ce mai putin bine. Nu te speria cand auzi prima inregistrarea cu tine, deoarece cu siguranta ca vocea ta va suna altfel decat in realitate. Cu timpul o sa te obisnuiesti si varianta „inregistrata” a vocii tale.

Dupa ce exersezi singura de cateva ori, roaga-ti 2-3 apropiati sa te asculte si sa joace rolul publicului. In acest fel, te vei obisnui sa canti cand cineva se afla in fata ta.     

In seara de karaoke, adopta o atitudine increzatoare si incearca sa dai tot ce ai mai bun pe scena si, cine stie, poate ca vei fi remarcata de o firma de impresariat artistic, care-ti va schimba tot viitorul profesional!


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre exercitii de respiratie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre melodie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0