Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa duci o viata mai fericita in 2015?

de Sunt Fericita la 2015-04-07
Cum sa duci o viata mai fericita in 2015?
Pentru o viata mai fericita, chiar nu ai nevoie de mult. Ai nevoie de lucruri simple, pentru ca o viata fericita inseamna inainte de toate simplitate.


Stiti cum se spune... Mai putin inseamna mai mult. Asa ca putem sa invitam in viata noastra un plus de simplitate, de la hrana de zi cu zi, la principiile de viata, la felul in care comunicam, la modul in care ne petrecem timpul liber.

Adevarul este ca simplitatea nu mai este pe placul nimanui. Vrem vieti mai complexe, usor sofisticate. Nimic simplu nu pare sa ne mai multumeasca.

Asa se face ca ajungem sa traim vieti complet date peste cap, in viteza uriasa. Ajungem, in toata aceasta viteza, sa pierdem esenta vietii.

Care este esenta vietii? Sa duci o viata simpla si fericita, sa te bucuri de ce ai, oricat de putin pare.

Si este adevarat pana la capat. Cine mai apuca sa  se bucure de putinul pe care il are? Cine mai reuseste sa se bucure de o cana de cafea bauta dimineata, dupa dus, cu o melodie faina pe fundal?

Cine mai are timp sa se bucure de o plimbare in parc? Cine mai are timp sa se bucure de o cina in familie sau de un picnic frugal alaturi de cei dragi?

Nu mai avem sanse pentru ca traim in secolul vitezei absurd de mari. Avem nevoie de mai mult timp si din pacate nu avem de unde sa il luam. Asa ca taiem de cele mai multe ori din relatiile cu cei dragi.

Ajungem sa nu mai comunicam asa usor cu cei din jur si cand suntem impreuna sa deschidem smartphone-urile sa cautam ceva interesant.

Viata trece pe langa noi. Sa nu uitam sa o savuram din plin, cu bune si cu rele, cu lucruri simple si altele care par banale. In orice secunda se ascunde o farama de miracol.

sursa foto: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0